Donderdag 26 maart 13:30-16:00 uur


Durf te Praten, juist als ondernemer

Donderdag 26 maart, 13:30-16:00 uur

Wanneer we tegen dingen aanlopen in ons bedrijf waar we onzeker van worden, die we moeilijk vinden of die niet goed gaan, hebben we het er niet graag over. Logisch, je wilt immers niet dat je klanten denken dat...

 

En toch, als je ervoor kiest het er wél over te hebben, merk je dat er veel meer mensen last van precies hetzelfde hebben. Dat je niet de enige bent. Dat het je oplucht om er over te praten. Sterker nog, dat het je helpt als persoon, dat je daardoor groeit als mens en dus kunt groeien met je bedrijf.

 

Ik wil dit jaar de taboes van het ondernemerschap bespreekbaar maken. Daarom organiseer ik elke maand een gratis 'Durf te Praten' meeting. Ontmoeten, herkenning en vanuit verbinding met elkaar ongeveer 2 uur in gesprek met mede ondernemers. Simpel en daardoor ontzettend waardevol.

 

Laten we het met elkaar precies daar over hebben waar het écht om draait. Waar we écht mee zitten. Waar jij echt mee zit.

Eerst jij, dan je bedrijf.

 

Elke maand ruimte om een taboe te bespreken. Elke maand voor jou de kans om precies dat waar jij last van hebt aan te kijken en te benoemen. Zodat het minder zwaar gaat voelen en je er verder mee kunt.

PowerVrouw Wendy van den Bos van Juist Jij

Locatie: Zijpendaalseweg 47, 6814 CC Arnhem 

Datum: donderdag 26 maart van 13:30-16:00 uur 

Organisator: Wendy van den Bos van Juist Jij

 

Durf jij te praten?

 

 Ik doe dit vanuit mijn hart, speciaal voor jou. Daarom zijn er geen kosten aan verbonden. Het enige dat ik van je vraag is commitment; meld je alleen aan wanneer je echt komt. Het zijn kwetsbare onderwerpen, ik houd de groepjes klein, dus zorg dat je geen plekken onnodig bezet houdt.

 

Voel je welkom.

Juist Jij