Het 21 dagen Spaar- en Groeiplan ❤


Het 21 dagen Spaar-en Groeiplan

 

Doe ook mee met het maandelijkse 21 dagen plan voor:

Rust in je:

  • hoofd
  • lichaam
  • portemonnee

Gewoon thuis heel eenvoudig te integreren in je dagelijkse leven. Met elke dag, 21 dagen lang, 3 stappen die je gaat zetten voor: RUST, RUIMTE EN REGELMAAT!

Het is echt een maandelijks programma van 21 dagen, waaraan je 1 keer kunt deelnemen (dus voor 1 maand). Maar echte verandering zul je pas opmerken na een aantal maanden.
 
Dus het is geen challenge maar het is de bedoeling van dit programma dat het 'een natural way of living' gaat worden. En dat duurt even, gelukkig, leer je ook je geduld onder controle te krijgen;-)
 
Maar je gaat het zien, het wordt leuk! Ontspanning, Voeding en Centen, het komt allemaal aan bod. Waarbij ik mij bij voeding richt op een gezonde hormonale balans dus laten we gaan kijken of het wat voor je doet!

Het 21 dagen Spaar en Groei plan, ontwikkelt door Marthe van der Linden, Financieel en Leefstijl Planner

 Ontwikkeld door: Marthe van der Linden, Natuurvoedingskok,

Leefstijl Consulent en Financieel Planner

 

Investering: € 21,- incl. btw

€ 1,- per dag!

 

Als lid van PowerVrouwen mag je uiteraard je eigen unieke kortingscode toepassen!


Je kunt het Draaiboek ook direct in de winkel bestellen als e-book of per post.21 dagen Spaar- en Groeiplan

 

Het 21 dagen Spaar- en Groeiplan is ontwikkeld door financieel en leefstijl planner Marthe van der Linden. Marthe is de oprichter van het platform PowerVrouwen.

 

'Het is gebaseerd op eigen levenservaring en met de kennis en kunde van financieel management, een gezonde leefstijl en de natuurvoedingkeuken. Mijn meer dan 20 jaar ervaring in de accountancy wereld en 10 jaar lang runnen van een eigen boekhoud- en advieskantoor en mijn liefde voor gezonde natuurlijke voeding.'

€ 21,00

  • Beschikbaar