Vanaf maandag 8 maart


Mindfulness trainingen & opfrisavonden (online)

Vanaf 8 maart, diverse data

Mindfulness is bewust, zonder oordeel en met aandacht ervaren wat er hier en nu is. Bewust ervaren wat je voelt en wat je doet kan ertoe leiden dat je meer inzicht krijgt in jouw gedachten, emoties en handelingen.

 

Bij mindfulness leer je door verschillende oefeningen krachtiger en stabieler te zijn. Hierdoor ontwikkel je meer zelfvertrouwen en leer je op een goede manier om te gaan met moeilijke dingen in het leven.

 

De mindfulness groepsbijeenkomsten vinden voorlopig online plaats, via Zoom. 

 

8-weekse mindfulness training

Het MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) programma is ontwikkeld door Jon Kabat-Zinn en bestaat uit acht bijeenkomsten. Het MBSR programma wordt tegenwoordig zowel binnen de reguliere gezondheidszorg als daarbuiten toegepast om mensen meer in harmonie te laten leven met zichzelf en hun omgeving.

 

Nadia Bertelli van Vivo! is gecertificeerd lid van de beroepsvereniging voor Mindfulnesstrainers (VMBN), categorie 2. Dit houdt in dat een aantal zorgverzekeraars zoals Achmea, Zilveren Kruis en Amersfoortse de 8-weekse trainingen grotendeels vergoeden.

 

Naast de groepstrainingen biedt Nadia ook individuele trainingen Mindfulness en Zelfcompassie. Kijk voor deze Mindful op Maat 1-op-1 training op haar website.

 

Opfrisavonden

Opfrisavonden zijn ideaal voor degenen die al eens een mindfulness training hebben gevolgd of eens willen kennismaken met mindfulness. Tijdens een opfrisavond zal er ruimte zijn voor herhaling, maar ook voor verdieping. Elke opfrisavond heeft een thema en duurt 1 uur.

 

Voor meer informatie over Nadia, de roosters van de mindfulnesstrainingen en Vivo!, zie haar mooie portret:

PowerVrouwen, Nadia Bertelli van Vivo!

Locatie: Online via Zoom

Door: Nadia Bertelli 

Data: vanaf maandag 8 maart, diverse data

Tijdsduur: 1 of 1,5 uur

Prijs: zie www.vivoforlife.nl 

 

8 maart 20:00- 21:00 | Opfrisavond Mindfulness

25 maart 19:30- 21:00 | Mindfulness training

 

12 april 20:00- 21:00 | Opfrisavond Mindfulness

Elke doordeweekse dag | 1-op-1 training Zelfcompassie