Anke van Ommen


Eigenaar van Ankevanommen.nl


Ik help vrouwen die vast zitten in een leven dat ze niet meer willen om de wet van de aantrekking voor zich te laten werken, zodat je eindelijk het leven kan creëren dat je werkelijk wilt. En een bewuste manifestor wordt!

 

Ik heb 15 jaar als diëtist bij verschillende zorgorganisaties gewerkt. Maar na een aantal jaren kwam ik tot de ontdekking dat dit niet was wat ik hier op aarde te doen had. Ik had alleen geen idee wat het dan was wat ik echt wilde.

 

Ik ben heel wat jaren op zoektocht geweest. Cursus na cursus en opleiding na opleiding gedaan. Om uiteindelijk tot de ontdekking te komen dat alle antwoorden in jezelf te vinden zijn. En dat het een kwestie is van herinneringen wie het is dat je werkelijk bent,  verbindingen met wie het is dat je werkelijk bent. Daar vandaan beslissen wat het is dat je wilt en het leven zijn magische werk voor je laten doen.

 

Drie jaar geleden heb ik mijn baan opgezegd en nu help ik vrouwen die ook voelen dat ze meer in hun mars hebben maar het er gewoon niet uitkrijgen.

 

Dit doe ik door middel van 1 op 1 coaching, online trainingen en essentiële oliën.

 

Wil je meer over mij weten check dan mijn website of meld je aan voor mijn MagischLeven of  Voel je goed met Essentiële Oliën facebook groep.