Brigitte van Uden

Virtueel Assistent Brigitte van Uden

Eigenaar van Brigitte van Uden | Virtual Assistant


Virtual Assistant


Als Virtual Assistant (VA) of Virtueel Assistent bied ik ondernemers en bedrijven administratieve en operationele ondersteuning op afstand. Door jou als ondernemer te ontzorgen, kan jij je richten op de prioriteiten binnen jouw onderneming.

 

De ondersteuning die ik bied als Virtueel Assistent kan variëren van het opzetten van de (digitale) administratie en sociale media beheer tot het bijhouden van de website en organiseren van evenementen. 

 

Als Virtueel Assistent werk ik op afstand, vanuit mijn thuiskantoor, maar het is ook mogelijk om bij je op locatie te komen (omgeving Rotterdam).  

 

 

Marketing en Communicatie

 

Ik ben een echte duizendpoot en vind het leuk om veel diverse werkzaamheden te doen. Met inmiddels meer dan 15 jaar ervaring in secretariële en administratieve functies, kan ik zeggen dat ik van alle markten thuis ben. Ik houd ervan om processen te optimaliseren, structuur in te brengen en ervoor te zorgen dat alles tot in de puntjes verloopt. 

 

In de tijd heb ik me gericht op (online) marketing en communicatie (WebAssistent). Bij PowerVrouwen houd ik me daar dan ook voornamelijk mee bezig, maar eigenlijk ook met al het andere bovenstaande;-)

 

 

Naast mijn bedrijf als Virtual Assistant ben ik parttime werkzaam bij Rijndam Revalidatie in Rotterdam als Managementassistent voor 2 afdelingen. Ook doe ik voor een paar uur per week vrijwilligerswerk voor stichting Animal Care España (ACE | SHIN).

 

 

Meer weten? Neem een kijkje op mijn website www.brigittevanuden.nl

Of volg mij via LinkedIn, Facebook of Instagram.