Hadassah Vorm


Eigenaar van Hadassah Vorm Money Maker en

Eigenaar van ORA Offshore Customs Consultancy


Juist NU, in deze tijd waarin financiële onafhankelijkheid voor vrouwen steeds normaler is, werk ik met vrouwen met genoeg potentieel om door te breken met hun bedrijf, maar financieel afhankelijk zijn van een partner en afleiding door geld issues. Ze zitten vast in angst voor schaarste, belemmerende overtuigingen en realiseren daardoor niet de echte doorbraak in liefde en overvloed.

 

Vanuit mijn andere succesvolle bedrijf ORA Offshore Customs Consultancy doe ik al jaren zaken in een door mannen-gedomineerde industrie, de offshore. Hierdoor krijg ik veel vragen van vrouwen over hoe het toch komt dat ik financieel die doorbraak wel realiseerde. In deze gesprekken komt 1 ding naar voren:

 

Mannen hebben een héél andere relatie ten opzichte van geld en financiën dan vrouwen.

 

Ik weet uit ondervinding dat élke vrouw haar eigen Money Maker is en dat is een keuze. Jij bezit alle potentie om in liefde, overvloed en financieel onafhankelijk te leven.

 

Vanuit mijn eigen geschiedenis wil ik andere vrouwen helpen om:

  • zich te bevrijden van haar verleden
  • in haar eigen kracht en in het NU te gaan staan
  • van daaruit haar gedroomde toekomst te gaan creëren

Ik heb na veel studie en onderzoek een methode ontwikkeld die dit patroon doorbreekt! Ik garandeer deze vrouwen met mijn methode een gelukkig én financieel onafhankelijk leven.

 

Mijn intuïtieve, als ervaringsdeskundige specifieke benadering van coaching die werkt op een diepere bewustwording en acceptatie van wie je bent, geeft vrouwen ondersteuning als uniek en goddelijk individu met een geïntegreerde aanpak door afstemming op de Universele beginselen van persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

 

Als spreker ben ik vol passie over wat mij beweegt. Daarom spreek ik regelmatig op conferenties en heb zowel in Nederland als in Suriname bijgedragen aan TV en radio.

 

Nieuwsgierig naar meer?