Hanneke van Harten


Eigenaar van ReFind Coaching


Mijn naam is Hanneke van Harten, eigenaar van ReFind Coaching. Van origine ben ik bewegingsagoog. Jarenlang heb ik met plezier in de zorg gewerkt en ik ben me gaan omscholen toen mijn 3 kinderen wat groter werden. Diep van binnen voelde ik zoveel verlangen en passie om meer van betekenis te zijn voor vrouwen die vastlopen en niet in hun bestemming kunnen komen.

 

Mensen maken onderweg in het leven ervaringen mee die hun vormen. Er kunnen ervaringen meespelen die niet altijd bijdragen aan een positieve ontwikkeling en groei, maar juist groei belemmeren. De vrouw heeft zo haar thema's zoals onder andere onzekerheid, een negatief zelfbeeld, passiviteit, niet tot bloei komen, angst om te falen, vergelijken met anderen, twijfelen of ze een goede vrouw, moeder, vriendin is. Ze zorgen voor stagnatie van het geluk.

 

Ook zelf ben ik iemand die voorheen mijn leven liet bepalen door negatieve gedachten over mezelf. Ik had het gevoel dat ik in een coconnetje leefde. Toen ik ging ontdekken dat het leven veel aangenamer wordt als je jezelf durft te zijn en zichtbaar durft te worden, ontpopte mijn echte ik. Sindsdien ben ik gaan ondernemen en ontstond ReFind Coaching. Refind staat voor het vinden of weer terug vinden van wat verloren is gegaan. Vrouwen kunnen door de jaren heen mooie, pure eigenschappen of een stukje onbevangenheid zijn kwijtgeraakt. En wat kan daar weer zo'n verlangen naar ontstaan. Graag help ik mee om dat stukje weer terug te vinden.

 

Ik ben vaak in de natuur te vinden en doe daar veel wandelcoachsessies. In de natuur kom je tot rust waardoor je een beter inzicht krijgt in jouw 'lastige' situatie. Bewegen zorgt ervoor dat je beter in je vel zit en dat je brein sneller werkt. Dus het is een win win situatie als je beweegt en reflecteert in de natuur. 4 keer per jaar organiseer ik een gratis inspiratiewandeling voor vrouwen. Woensdag 11 december 2019 staat de volgende gepland. We wandelen in een prachtig natuurgebied bij Oirschot. Ik neem jullie mee in ontspanning en inspiratie!