Ilona Bloeme

Jelke Glaser, Eigenaar van Considerabel, portret powervrouwen

Eigenaar van Ilona Bloeme Coaching


Het leven lijkt soms wel een doolhof

Het leven lijkt soms wel een doolhof. Denk je dat je op het goede pad loopt, kom je toch weer allerlei hobbels en bobbels tegen. Iedereen loopt wel eens even vast in het leven. Dat kan door een levensveranderende gebeurtenis komen zoals het overlijden van een dierbare, een scheiding of relatiebreuk. Het kan ook zijn dat je vast loopt in je werk, richting een burn-out gaat of er al in zit, druk bent in je hoofd, weinig zelfvertrouwen hebt of je moeilijk kunt ontspannen.

 

Wat het ook is, jij bent niet gelukkig, het loopt niet zoals jij zou willen. Je bent er klaar mee! Je wilt veranderen maar dan is de grote vraag: 'hoe dan?!'

 

Hulp vragen is geen teken van zwakte maar juist een teken van kracht. Dat je het zelf moet doen wil niet zeggen dat je het allemaal alleen hoeft te doen.

 

Jouw sparringpartner

Tijdens jouw coachtraject ga je met behulp van oefeningen, tips en adviezen jouw eigen route weer vinden. Tijdens onze persoonlijke sessies (online of al wandelend in de natuur) ben ik jouw sparringpartner en kun je je hart luchten maar ook feedback verwachten. Laat mij hierin jouw confronterende spiegel zijn. Na elke sessie ontvang je aan-jezelf-werk-huiswerk zodat je ook tussen de sessies door met jezelf aan de slag kunt gaan voor een nog beter resultaat.

 

Naast één op één (wandel-)coaching kun je ook een van mijn online programma’s volgen.

 

Ilona in 6 kernwoorden: bekwaam, vastberaden, energie, samenwerking, verbinding, echtheid.

 

Wil je meer weten over mij of mijn bedrijf? Stuur dan gerust een bericht naar info@ilonabloeme.nl of neem een kijkje op mijn website www.ilonabloeme.nl

Je kunt me volgen op Facebook, Instagram en LinkedIn onder de naam van Ilona Bloeme.