Ilona Dieleman

Ilona Dieleman, eigenaar van Flex Your Profit, portret powervrouwen

Eigenaar van Flex Your Profit


Ik ben opgegroeid in een boerengezin, mijn ouders hadden een veeteelt en fruitteelt bedrijf. Het leven op de boerderij is niet altijd rozengeur en maneschijn, dat is het nergens, maar daar heb je te maken in grote verschillen van inkomsten.

 

Toch zijn wij zijn nooit iets te kort gekomen, maar mijn ouders hebben hier bewuste keuzes in gemaakt. We gingen naar de goedkoopste supermarkt en maakten onze kleding zelf. En juist door deze keuzes konden ze alles doen en blijven doen wat ze al deden. Dat draag ik al mijn hele leven bij me.

 

Die manier van met geld omgaan, die wil ik overdragen aan anderen. Wees bewust wat je uitgeeft, wees bewust van de waarde van geld. Hoeveel je ook verdient, je hebt een keuze hoe je met je geld omgaat.

 

Als winstadviseur bij Flex Your Profit weet ik dat iedere vrouw een financieel onafhankelijke vrouw kán zijn. Om dat te bereiken heb je een stevig financieel fundament nodig. Het probleem is dat je ondanks een mooie omzet, minder winst draait met gevolg een te laag salaris voor jou. Hierdoor voel jij je niet gewaardeerd voor de inspanningen die je doet. Het kan toch niet zo zijn dat jij de slechtst betaalde werknemer bent van jouw bedrijf?

 

Ik begrijp én weet dat groeien pijn kan doen. Als gecertificeerd Profit First Professional heb ik al tientallen vrouwen geholpen op een gezonde manier te groeien zonder financiële concessies te doen.

Ik pak dat aan door:

  1. Administratie op orde te brengen
  2. Profit First te implementeren en te optimaliseren
  3. Te sturen naar financiële onafhankelijkheid

 

Wil je meer van mij weten? Check dan de website www.flexyourprofit.nl of schrijf je in voor de maandelijkse impuls mail www.flexyourprofit.nl/impuls-mail.

 

Wil je vandaag al een winstgevende stap zetten? Download dan 3 concrete stappen die je in 30 minuten kan implementeren www.flexyourprofit.nl/3-stappen-meer-financiele-rust.

 

Je kunt mij ook volgen op Facebook, Instagram of LinkedIn