Ilona Noordam

Portretten_PowerVrouwen_Dorine Boudewijn_Meerdanstijl

Eigenaar van Sensiz - Praktijk voor Massage en Bewustwording


Over Sensiz

 

Mensen helpen met een stukje ontspanning en welzijn en daarmee een bijdrage leveren aan hun gezondheid. Met die gedachte ben ik in 2013 gestart met massagepraktijk Sensiz.

 

In die tijd richtte ik me voornamelijk op het geven van allerlei massages.

 

Door het volgen van diverse opleidingen in persoonlijke ontwikkeling zoals NLP, ben ik me steeds meer gaan richten op hoe ik anderen kan inspireren en motiveren. Dit doe ik op het gebied van bewustwording, leefstijl, gezondheid en mindset.

 

Vanaf dat moment heeft Sensiz een kleine aanpassing ondergaan in de naam naar

 

Sensiz – Praktijk voor Massage en Bewustwording

 

 

 

 

(Ontspannings-)Massages en pijngerichte behandelingen

 

Inmiddels help ik voornamelijk de vrouw die te kampen heeft met overgangsklachten, omdat ik overtuigd ben dat je juist in deze fase meer in je kracht kan komen te staan.

De overgang is helaas nog steeds een taboe, ik draag graag mijn kennis en ervaring bij om hier meer bekendheid aan te geven. Zodat vrouwen weten dat deze fase juist heel veel kan brengen.

Afwachten totdat het een keer overgaat is voor mij geen optie, juist omdat het zomaar 10 jaar van je leven in beslag kan nemen.

 

Mijn dagelijkse bezigheden zijn fysieke behandelingen, ik richt me voornamelijk op ontspanningsmassages en pijngerichte behandelingen. Vrouwen in de overgang hebben vaak te kampen met gewrichts- en spierpijn. Maar ook andere klanten vinden mijn deur voor een stuk ontspanning of vermindering van hun pijnklachten.

 

 

 

Programma voor vrouwen in de overgang en meer

 

 

Daarnaast heb ik een programma ontwikkeld, speciaal voor de vrouw in de overgang, die gericht aan de slag wil met waar zij tegenaan loopt. Dit programma is deels online en deels offline.

Hier komen alle onderwerpen voorbij die de overgang tot een feestje kunnen maken!

 

Last but not least ben ik bezig om een Health Project uit te rollen in Nederland, samen met een aantal gepassioneerde collega's uit allerlei vakgebieden.

 

Dit heeft alles te maken met de gezondheid van de cellen, essentiële vetzuren en de bijdrage hiervan aan een gezond hart, brein en immuunsysteem.

 

 

Wil je meer over mij  of over mijn programma weten? Je kan mij bereiken via het contactformulier op Sensiz.nl of volg mij via Facebook, LinkedIn of Instagram!