Maike Liebregts-Bruggink

Portretten van PowerVrouwen, Maike Liebregts-Bruggink

Eigenaar van de Groei Academy


Mijn naam is Maike Liebregts-Bruggink en ooit zat ik helemaal vast in het beeld van wie ik dacht te zijn. Ergens diep in mij verlangde ik naar verandering in mijn leven, maar iedere keer als ik een idee had over hoe ik mijn dromen kon gaan verwezenlijken, hield iets me tegen. Ik had mooie intenties, grote dromen en ideeën over de stappen die ik zou kunnen zetten. Zou kunnen….en daar bleef het dan bij. Iedere keer had ik wel een excuus om geen werk te maken van mijn grote dromen.

 

Totdat ik mij op een dag besefte dat mijn dromen en verlangens overschaduwd werden door pijn. Ik was niet de persoon die ik zou willen zijn. Ik wilde de wereld veranderen, maar was blijkbaar te zwak. Dit besef deed hartverscheurend pijn. Deze pijn kon ik niet verdragen en zorgde ervoor dat ik in beweging kwam.

 

Ik nam een dapper besluit en noodgedwongen gooide ik toch dat roer om. Ik wilde er alles aan doen om mijn mooiste leven te leven. Ik wilde de beste versie van mezelf zijn. Want ik wilde niet met spijt terugkijken op het leven. Ik wilde niet achter de geraniums terecht komen en iedere dag verbitterd denken: “Wat als…”

 

Ik nam afscheid van wie ik was en ik ben gaan omarmen wie ik wilde zijn. Ook al betekende dit dat ik uit mijn comfortzone moest komen en daar nooit meer naar terug kon. Mijn droom werd groter dan mijn angst! En oh boy…al die angsten doorstaan, de pijn aankijken en oncomfortabele stappen zetten waren meer dan de moeite waard!

 

Door mijn groeiende zelfbewustzijn ben ik gaan ervaren dat je je eigen wereld creëert. Oude wijsheid die ik tot mij nam door grote verhalen te lezen vanuit allerlei stromingen zoals alchemie, mythen, sprookjes en heilige boeken bevestigde telkens weer mijn nieuwe inzichten. Ook de natuur houdt mij die spiegel voor. “As above, so below. As within, so without” is mijn levensfilosofie.

 

Dit bewustzijn wakker ik graag aan bij mijn medemens. En omdat ik al jaren onderneem werd het me al snel duidelijk dat ik dit mocht combineren met die verworven wijsheid. Ik help nu ondernemers het goud in zichzelf te vinden. Wil je je onderneming laten groeien, dan zul je als mens moeten groeien.

 

Bij de groei Academy

Ontdek jij wie je werkelijk bent!

Ontdek jij je eigen kracht en talent!

Ontdek jij jouw zielsmissie, jouw roeping, de reden waarom je hier bent!

Ontdek jij hoe jij je eigen route bepaalt, want jij staat aan het stuur!

Ontdek jij jouw eigen creatiekracht!

Ontdek jij een bron van energie in jezelf die jou onuitputtelijke helderheid en focus geeft!

 

Je kunt bij de Groei Academy terecht voor 1-op-1 coachingstrajecten waarin je zelfverzekerd leert ondernemen door je persoonlijk en spiritueel te ontwikkelen. Hierdoor leer jij op een authentieke manier zakelijk te groeien en je impact op de wereld om je heen te vergroten.

 

 

Lees meer over mij en de Groei Academy op:

Volg mij voor inspiratie en motivatie op: