Marthe van der Linden

PowerVrouwen_portretten_Marthe_van_der_Linden

Eigenaar van WIL-LEM Administraties en Trainingen


WIL-LEM Administraties

 

WIL-LEM Administraties verzorgt de administratie, boekhouding en belastingaangiften van de kleine ondernemers: de zzp-er, de eenmanszaken, de vof's.

 

 

WIL-LEM Trainingen

 

WIL-LEM Trainingen traint ondernemers om zelf aan de slag te gaan met hun administratie en alles wat daarbij komt kijken zoals boekhoudprogramma's, factureren, btw-aangiften en nog veel meer.

 

Vanaf 2019 ben ik mij meer gaan richten op het geven van trainingen. Ik ben er namelijk van overtuigd dat als je zelf aan de slag gaat met efficiënt administreren en je boekhouding wekelijks bijhouden in een boekhoudprogramma je veel meer affiniteit met én inzicht krijgt in je cijfers. Daarbij gaat het dan allemaal veel meer voor je leven, kun je tijdig bijsturen en buffers aan gaan leggen. Je gaat inzien hoe belangrijk het is en je krijgt er zelfs lol in!

 

 

PowerVrouwen

 

In mijn werk en als ondernemer kom ik veel leuke ondernemende vrouwen tegen. Ik wilde graag al die PowerVrouwen op een voetstuk zetten of in de spotlights zetten. Zo ontstond het idee van een platform waarop elke unieke vrouw geportretteerd wordt. En waar vrouwelijke ondernemers elkaar op een leuke manier kunnen ontmoeten en versterken.

 

Wil je meer weten over mij, neem dan een eens kijkje op mijn website of op mijn linkedin-profiel