Nadia Bertelli

Portret van Nadia Bertelli, PowerVrouwen

Eigenaar van VIVO


"Mindfulness vormt voor mij een mooi samenspel tussen Oost en West met toegankelijke oefeningen en praktische tips die je makkelijk in je dagelijkse leven kunt toepassen."

 

Als arts en universitair docent werd Nadia (1979) geprikkeld om de geheimen van een gezond, bewust en vitaal leven te onderzoeken. Dit deed zij onder andere door alle Blue zones af te reizen. De Blue zones zijn 5 plekken op de wereld waar mensen ouder worden dan gebruikelijk en ze blijven tot op hoge leeftijd gezond en vitaal.

 

Tevens volgde zij de opleiding TCM (Traditional Chinese Medicine), waardoor zij naast de westerse geneeskunde ook in aanraking kwam met oosters gedachtegoed over gezondheid en welzijn. Mindfulness bleek uiteindelijk voor haar de brug te vormen tussen Oost en West. Nadia volgde in 2012 haar opleiding tot Mindfulness trainer en geeft sindsdien Mindfulness trainingen. Ook verzorgt zij workshops Miyochi (combinatie mindfulness, yoga en tai chi) en Yoga nidra binnen het bedrijfsleven.

 

Nadia is gecertificeerd lid van de beroepsvereniging voor Mindfulnesstrainers (VMBN), categorie 2. Dit houdt in dat een aantal zorgverzekeraars zoals Achmea, Zilveren Kruis en Amersfoortse de trainingen grotendeels vergoeden.

 

Meer informatie: vivoforlife.nl of stuur een mail naar info@vivoforlife.nl