Paula van Diepen


Eigenaar van Paula van Diepen


Wat mooi dat ik mij aan jullie mag voorstellen, ik ben Paula van Diepen en ik werk als Feng Shui Designer en Energy Coach. Voor mij draait alles om energie, de energie in je leefomgeving en de energie in jezelf. Ik geloof dat jij de creator van je leven bent, energie is hierbij de belangrijkste tool.

 

Energie reageert op energie

Net als de wereld om ons heen, bestaan wij allemaal uit energie. Energie reageert op energie, dit is de reden dat sommige ruimtes goed voelen en andere niet. Door Feng Shui in te zetten kun je je omgeving in harmonie brengen en leer je intunen zodat er flow in je doelen en in jezelf ontstaat. Zo creëer je bijvoorbeeld een brainstormruimte waar de inspiratie vanzelf op gang komt of een zen kamer waar je echt tot rust komt. Laat de energie voor je werken!

 

Maak contact met jezelf

Naast de energie in je leefomgeving, richt ik mij ook op de energie in jezelf. Door online, groeps- en een-op-een coaching leer ik je contact te maken met jezelf, met jouw hart en je lichaam. We leven vaak te veel op wilskracht en vanuit ons hoofd, dat we niet horen wat ons hart te zeggen heeft. Hierdoor leef je niet je volle potentie. Bij de coaching maak ik gebruik van diverse methoden zoals meditatie, visualisatie, moeiteloos helen, BaZi (Chinese astrologie), Reiki, Qigong en andere spirituele tools.

 

Ervaar meer zachtheid, blijheid en flow

Het is mijn missie om spiritualiteit toegankelijk te maken voor mensen die meer zachtheid, blijheid en flow in zichzelf en hun leefomgeving willen ervaren en zo ook hun omgeving beïnvloeden.

 

Ben je benieuwd naar meer informatie, tips en komende workshops? Kijk dan op mijn website en social media kanalen.

'Zachtheid, blijheid en flow ontstaan vanuit verbinding met jezelf en je leefomgeving'