Sylvia van Ostende

Portretten_PowerVrouwen_Dorine Boudewijn_Meerdanstijl

Eigenaar van meerdere bedrijven


Als Multitalent heb ik verschillende bedrijfstakken waar ik actief in ben maar ik zal eerst iets uitleggen over multitalenten of multipotentials, multipassionates.

 

Wellicht heb je het woord wel eens gehoord/gelezen of misschien heb je het nog nooit gehoord en weet je ook niet of iemand dit is.

 

De volgende krachten/eigenschappen typeert een multipotential:

  1. De synthese van ideeën toepassen
  2. Snel leren
  3. Groot aanpassingsvermogen
  4. Het grote plaatje zien
  5. Verbanden leggen en vertalen

Sinds 2009 ben ik zelfstandig ondernemer en werk ik in de IT. Met mijn bedrijf NewEast help ik Multinationals met SAP (softwareprogramma) implementaties, trainingen, consultancy en als project manager. Dit is een erg analytische baan, ik ben echter ook behoorlijk creatief en opende daarom in 2016 een eigen atelier L'aurarts.

 

In atelier L'aurarts maak ik schilderijen en beschilder ik allerlei voorwerpen met een schildertechniek die pouring paint heet. Ik geef maandelijks workshops in verschillende technieken op verschillende voorwerpen. Het atelier is multifunctioneel want er worden ook 5 x per jaar akoestische concerten georganiseerd met standaard een lokaal talent en een nationaal bekend talent. 

 

In 2018 werd ik gevraagd om een muzikaal duo te gaan begeleiden en manager te worden. Met veel plezier coach ik duo Sister Sister, regel de marketing zoals de website maken en facebook onderhouden. Maar ook de boekingen regel ik en de contracten verzorg ik. Vorig jaar kwam daar Mark Kiers bij, een Singer-Songwriter. En sinds die tijd ben ik artiestenmanager.

 

Tijdens mijn verschillende buitenlandse reizen voor mijn IT werkzaamheden ben ik gaan schrijven aan een roman. Deze is in 2016 gefinaliseerd en dit boek heb ik in eigen beheer uitgebracht 'een reis vol herinneringen'. Schrijven is een mooie manier om uiting te geven aan mijn creativiteit en ik ben nu druk bezig met mijn tweede roman. Ook die gaat over vriendschap tussen vrouwen, PowerVrouwen, al zeg ik het zelf.

 

Nieuwsgierig geworden naar mij of mijn bedrijven?

 

Op www.sylviavanostende.nl vind je mijn verhaal en mijn schilderijen

Op www.laurarts.nl vind je meer over het atelier, de workshops en muzikale activiteiten

Op www.neweast.nl vertel ik je over mijn IT consultancy en project management

Op www.eenreisvolherinneringen.nl lees je meer over het boek

Op www.neweastmanagement.nl kom je meer te weten over Duo Sister Sister en Mark Kiers, hoe je ze kunt boeken of de muziek kunt beluisteren.


Heb je vragen of wil je meer weten? Mail me gerust op info@sylviavanostende.nl

 

Volg me op Facebook of op Linkedin.