Testimonials

Wil jij iemand verrassen met een mooie testimonial op onze website? Dat doen wij graag, want je helpt er immers een andere vrouwelijke ondernemer mee. En dat niet alleen, zoiets kan iemand ook een enorme boost geven. Een boost voor haar zelfvertrouwen én een boost voor haar bedrijf. En laat het daar nu net helemaal om draaien bij PowerVrouwen. Hoe mooi is dat!

 

Staat zij met haar portret op onze website, dan kunnen we de testimonial verbinden met haar eigen pagina. Wil je zelf graag lid worden of wil je haar het lidmaatschap cadeau geven? Je bent al betalend lid vanaf € 49,95 per jaar. Daar zitten ook nog eens veel mooie extra's bij zoals:

  • een eigen unieke kortingscode voor de winkel
  • een goodiebag (binnenkort een goodieboek) én
  • de mogelijkheid om te sparen

Dorine Boudewijn

Testimonial voor Dorine Boudewijn

Meer dan stijl | Imago en life coaching

Tijdens de campagne 'You've got the power' werd ik genomineerd voor een powerboost en ik won😄

 

Na het invullen van een vragenlijst, plande ik samen met Dorine een gesprek in via skype. Ik was eigenlijk op dat moment best moe en had behoefte aan wat time-off maar het gesprek met Dorine deed me veel goed. Ik kreeg er daadwerkelijk een flinke powerboost van. Het bevestigde voor mij dat ik het juiste pad aan het bewandelen ben en het liet me ook inzien waar nog werk te verrichten is en wat mijn valkuilen zijn. Na terugkomst van mijn vakantie heb ik het waardevolle uitgebreide rapport, het powertype rapport, gelezen dat ik van haar heb ontvangen. Het is een blauwdruk voor succes en een waardevol leven en wat ben ik daar blij mee zeg. Het bevestigt veel van hoe ik nu in elkaar zit, boordevol tips hoe ik mijn valkuilen aan kan pakken en met allerlei kleurcombinaties waar ik mee ga experimenteren de komende tijd. Ik vond het een erg leuk en waardevol gesprek, het heeft me veel goed gedaan en ik ben erg blij met het rapport dat ik er zo nu en dan nog eens bij pak. Dankjewel Dorine, ik zal het zeker anderen aanraden❤👍 en voor wat mijzelf betreft het smaakt naar meer😉

 

Geschreven door Marthe van der Linden d.d. 3 februari 2021 

 Online ademsessies door Wies van Beek, ademcoach
Online training 'Op Adem komen' van 6 weken

Breathcompany

Testimonial voor Wies van Beek, ademcoach

Op LinkedIn zag ik een bijdrage van Wies voorbij gaan over iemand die zij had begeleid met een ademcirkel. De persoon in kwestie had net een dierbare verloren. Ik vond het heel bijzonder en ik werd benieuwd naar wat zo'n ademsessie dan precies doet voor je gezondheid. Ik maakte contact met Wies en we zouden elkaar gaan ontmoeten. Toen gingen we helaas in lockdown. Wies werd vindingrijk en ontwikkelde de mooie online training 'Op adem komen'. Deze training duurt 6 weken. Ik deed mee en ervaarde vrijwel direct wat een krachtige tool je eigen ademhaling kan zijn. 

 

Wies neemt je met heel veel passie mee tijdens een ademsessie. Op aanstekelijke wijze heeft zij mij geleerd anders om te gaan met mijn ademhaling. Ik ben me er veel meer bewust van geworden en ik hou tussen mijn werkzaamheden door regelmatig letterlijk een adempauze. Het zorgt voor rust, focus en is een instant anti stress middel. Het is iets waar ik me in de toekomst meer in wil verdiepen, omdat ik nu steeds beter ga begrijpen wat Wies bedoelde dat het life changing is geweest voor haar.

 

Geschreven door Marthe van der Linden d.d. 9 april 2021

 Kapsalon 't Barbersjoppie in Barendrecht

Geschreven door Marthe van der Linden d.d. 10 april 2021

Barbersjoppie

Testimonial voor Marianne Bonnet

Eigenaresse Kapsalon 't Barbersjoppie in Barendrecht

Bij het Barbersjoppie wordt tijd en aandacht aan jou geschonken. Het is even een momentje voor jezelf waarbij je van goed advies wordt voorzien: het kapsel dat goed bij de vorm van je gezicht past en bijpassende mooie natuurlijke haarproducten. De hoofdmassage die je er gratis bij krijgt, is een echte aanbeveling, zeker als je net als ik voor je werk veel achter de computer zit. Petje af voor de eigenaresse, die al meer dan 20 jaar deze zaak runt ❤💪👍