Wendy van den Bos


Eigenaar van Juist Jij


Het ondernemerschap is een vak, een mooi vak. Jij bent een mens, een mooi mens. De combinatie van die twee is prachtig, maar niet altijd even makkelijk.

 

Het ondernemerschap doet ontzettend veel met jou als persoon: het laat je groeien, ontwikkelen, wiebelen, twijfelen, blokkeren, stralen, doen, wakker liggen en genieten. Niet alleen in het begin, maar in elke fase van je bedrijf.

 

Veel ondernemers werken ontzettend hard aan hun bedrijf, “wat ga ik doen, hoe ga ik het aanpakken, hoe kom ik aan klanten en hoe verdien ik mijn geld ermee”. Belangrijke onderwerpen om mee bezig te zijn. Gedreven door enthousiasme gaan veel mensen aan de slag.

 

Wat ik zie is dat ondernemers iets essentieels vergeten: zichzelf. Jij bent je bedrijf, maar wie ben jij?

Je bedrijf groeit niet sneller dan dat jij groeit, dus zorg ervoor dat de basis, jij, enorm stevig staat. Weet wie je bent, wat je kunt en wat je écht wilt. Dit zorgt ervoor dat je veel steviger staat als persoon en de antwoorden op je ‘hoe en wat’ vragen van je bedrijf komen veel sneller.

 

Als ondernemerscoach is mijn missie dat zelfstandig ondernemers vol zelfvertrouwen een bedrijf creëren dat écht bij ze past.

Dat ze werken met mensen die ze echt tof vinden, een aanbod hebben waar alle kennis en ervaring die ze hebben in zit en dat ze zichzelf in de markt zetten op een manier die bij ze past.

 

Dat is precies waar Juist Jij voor staat: Eerst jij als persoon, dan je bedrijf. Psychologie gecombineerd met het ondernemerschap. Ik gun het iedereen. Juist Jij.

 

Je kunt me ook volgen via FacebookInstagram en LinkedIn