Wies van Beek

Wies van Beek, Breathcompany, portret PowerVrouwen

Eigenaar van Breathcompany


Het werken met de adem neemt steeds meer in populariteit en bekendheid toe.

Steeds meer mensen en bedrijven ontdekken de adem als tool voor een meer ontspannen, gezonder en bewuster leven, voor heling en transformatie en voor persoonlijke ontwikkeling. 

 

 

Vele wegen leiden naar mijn droom

 

In mijn carrière heb ik verschillende paden bewandeld.

Ik startte in het onderwijs waar ik les gaf in mode en commercie aan middelbare scholieren. In het bedrijfsleven werkte ik als sales en marketing manager.
Mijn liefde voor schoonheid bracht mij richting interieurdesign. Later maakte ik een overstap naar media en werkte ik voor ELLE Decoration en LINDA. 

 

Prachtige banen en toch voelde ik dat het tijd werd voor een nieuwe stap.

Ik wilde meer verdieping in mijn leven. N.a.v. verschillende trainingen die ik heb gevolgd waar de adem een onderdeel was, was ik verrast hoe krachtig mijn eigen ademhaling kan zijn voor mijn bewustwording en vitaliteit. 

Mijn nieuwsgierigheid was gewekt en heb besloten een ademopleiding te gaan volgen. Daar vind ik mijn missie.

Ik wil mensen vitaler en gelukkiger maken via de adem. Ik ben ambassadeur van de adem en eigenaar van de BREATHCOMPANY.

 

 

Wat ik doe?

 

Ik geef verschillende trainingen in het bedrijfsleven namelijk " de kracht van ademen" en "opladen tijdens werk" o.a. aan bedrijven als Philips Univé, Achmea, gemeente Roosendaal. 

 

Verder geef ik een 2 daagse training " de adem als Medicijn" aan professionals die de adem willen integreren in hun werk.

Maandelijks geef ik workshops waarin ik samen werk met andere mensen die hun passie leven. Dit kan zijn met een trainer van Wim Hof of professionele muzikanten maar ook een familieopsteller. 

 

Is je interesse gewekt kijk dan op mijn website www.breathcompany.nl