Kracht en Inspiratie, blog · 21. september 2022
Hoe lees jij en hoe denk je dat jouw lezers lezen?
Ben jij een scannende lezer of lees je alles van begin tot eind? En hoe doen jouw lezers dat? Denk daar maar eens rustig over na. Nieuwsgierig als ik ben wilde ik uitzoeken of mensen in mijn netwerk een tekst eerder scannen dan lezen. Ik deed een poll op LinkedIn en de uitkomst verraste me niet. Om het overzichtelijk te houden ga ik er in dit verhaal vanuit dat er grofweg twee type lezers zijn. De keuze in mijn poll was dan ook 1 of 2.
Kracht en Inspiratie, blog · 26. augustus 2022
Hoe blijf je gezond en fit na je 40e?
Vanaf je 40e breekt er een nieuwe fase aan, wat voor veel vrouwen best spannend is. Ben ik nog wel aantrekkelijk genoeg? Wat doe ik met mijn grijs wordende haar? Weer wat rimpeltjes erbij! Hoe raak ik die extra kilootjes kwijt? Hoe blijf je gezond en fit na je 40e? Wat gebeurt er in je lijf als je richting de overgang gaat? En wat kun je doen om fit en energiek te blijven? In dit blog lees je over de fysieke en emotionele veranderingen die optreden in je lichaam zodra je de 40 bent gepasseerd.
Kracht en Inspiratie, blog · 25. juni 2022
BALANS
Balans! Ik hou van dit woord, I love this word! Of eigenlijk is het 'j'aime ce mot' Want het komt van het Franse woord Balance, wat staat voor Evenwicht En hoe belangrijk is dit wel niet in je leven! Je weet van tevoren niet wat het leven allemaal voor je in petto heeft. Gelukkig maar! In je leven gebeuren er mooie dingen maar ook minder mooie en soms zelfs hele verdrietige die je zo doen wankelen dat je bang bent om je balans, je evenwicht en uiteindelijk
Kracht en Inspiratie, blog · 10. mei 2022
Beter keuzes leren maken
Jouw succes wordt bepaald door jouw keuzes! Geluk alleen brengt je niet naar de top. Je moet keuzes maken die jouw verdere weg bepalen. En als je deze goed neemt, kom je uiteindelijk bij jouw doel: persoonlijke vrijheid en tevredenheid. Keuzes maken is lastig en geeft stress. De gevolgen van het mislukken lijken fataal en daarom vind je het supereng grote keuzes te maken. Toch is het mogelijk je keuzes beter te maken, zonder teveel stress en gedoe eromheen.
Kracht en Inspiratie, blog · 09. mei 2022
Minder zitten, meer bewegen
Zitten is “het nieuwe roken” Uit onderzoek blijkt dat Nederlanders van 4 jaar en ouder dagelijks gemiddeld bijna 9 uur zittend doorbrengen. Veel zitten heeft nadelige gezondheidseffecten en wordt daarom zelfs “het nieuwe roken” genoemd. Minder zitten en meer bewegen is het devies. Kom jij aan voldoende beweging op een dag?
Kracht en Inspiratie, blog · 19. april 2022
Wat kan je doen om je succes te versnellen?
Wat kan je doen om je succes te versnellen? Meer jezelf zijn. Wat kan je doen om snellere resultaten te halen? Meer jezelf zijn. Wat kan je doen om quantum sprongen te maken in je leven en bedrijf? Meer jezelf zijn. Wat is jouw geheime wapen in online business groei? Meer jezelf zijn. Als er 1 ding is waarin we ons zelf upfucken (is dit een woord :)?) dan is het dit: Je denkt dat je iemand anders moet zijn.
Tips · 14. april 2022
Middelen van inkomsten
Heb jij de afgelopen jaren, vanaf ongeveer 2013, een wisselend inkomen gehad, bijvoorbeeld doordat je minder of meer bent gaan werken, of heb je om een andere reden een wisselend inkomen gehad? Vraag dan om middeling bij de Belastingdienst. Dat kan soms leiden tot een leuke belastingteruggaaf!
Kracht en Inspiratie, blog · 21. maart 2022
NEE zeggen – hoe doe je dat?
We weten allen dat we niet goed voor een ander kunnen zorgen, als we niet eerst goed voor onszelf zorgen. Toch hebben veel vrouwen last van dat stukje zelfopoffering. ‘Eerst de anderen en dan pas ik’. Dit zit erin en we vinden het lastig aan te geven wat we willen, niet willen en wanneer onze grenzen zijn bereikt. De laatste berichtgevingen uit de media over grensoverschrijdend gedrag geven ook aan dat het belangrijk is dat vrouwen nee zeggen en dat mannen hun gedrag moeten veranderen.
Kracht en Inspiratie, blog · 20. februari 2022
In Search of Happiness
Jarenlang zocht ik naar Klavertjes 4 om er uiteindelijk achter te komen dat je je eigen Klavertjes 4, je eigen Happiness kunt creëren zodra je jouw RvB hebt gevonden🍀 We zijn allemaal uniek, one-of-a-kind. Een ieder heeft zo zijn of haar eigen talenten, kwaliteiten en karaktereigenschappen die jouw eigen unieke ik vormen. Het duurt soms even én soms wel voor jouw idee een lifetime om erachter te komen hoe je nu precies in elkaar steekt én wat het nu precies is waar je hart ❤
Kracht en Inspiratie, blog · 14. januari 2022
Laat jij je leiden door angst?
Laat jij je leiden door angst? Laat jij je dromen en verlangens door je vingers glippen omdat je bang bent? Bang of je het wel kan? Bang of het je wel gaat lukken? Bang wat ze er van gaan zeggen. Angst is de killer van je dromen. Maar je kan er wat aan doen!

Meer weergeven