Anke van Ommen

Portretten_PowerVrouwen_Anke_van_Ommen

Eigenaar van Ankevanommen.nl


Ik ben Anke van Ommen. Manifestatie business coach. En ik help vrouwen die weten dat ze geboren zijn voor meer en helemaal klaar zijn met het werk dat ze nu doen, te ontdekken wat het is dat ze hier op aarde te doen hebben en geld te gaan verdienen met doen waar je van houdt!

  

10 jaar lang heb ik rondgelopen met een verlangen naar meer. Een verlangen naar meer vrijheid, meer passie en meer plezier. Doen wat je wilt, wanneer je het wilt en hoe je wilt.

 

Al die jaren zat ik vast in een baan die ik niet meer wilde. Wist ik dat ik eigen baas wilde zijn. Was ik klaar met de regels van anderen. En klaar om mijn eigen regels te gaan maken. En het verschil en de impact te maken in de levens van anderen waarvan ik tot in mijn tenen voelde dat ik voorbestemd was om die te maken.

 

Eind 2017 heb ik de beslissing gemaakt. Ik was overwerkt, oververmoeid en burned en bored out.

 

Dit stopt nu!

 

Ik heb mijn baan als diëtist opgezegd en heb mijn vlag in de grond gepland: ik ben een ondernemer!

 

En ik wist. Ik ga vrouwen helpen hun leven te transformeren net zoals ik het mijne heb getransformeerd. 

 

Ondertussen zijn we 4 jaar verder. En heb ik mijn dromen van toen waar gemaakt. 

 

Ik doe wat ik wil, wanneer ik het wil en hoe ik het wil.

Ik leef een leven vol vrijheid, passie en plezier. 

Ik verdien geld met doen waar ik van hou. 

 

En het allerbelangrijkste?!

Ik maak een verschil in de wereld door vrouwen zoals jij te helpen hetzelfde te doen!

 

Het is mijn missie om jou te helpen meer vrijheid in je leven te creëren met doen wat het is dat je hier op aarde te doen hebt. Geld verdienen met doen waar je van houdt! Zodat ook jij het verschil kan maken in de levens van anderen waar je zo naar verlangt. 

 

Mijn unieke successtrategie?

Het mengen van eenvoudige systemen en structuren voor een succesvol online bedrijf met energie werk en spirituele principes. 

 

Want als je snapt hoe dit werkt. Hoe je energie en praktijk. Spirituele principes en praktische systemen en structuren. Het innerlijke werk en het uiterlijke werk samen kan brengen.

 

Gaat dit voor magische resultaten zorgen!!!

 

Wil je meer over mij weten check dan mijn website of meld je aan voor mijn MagischLeven of  Voel je goed met Essentiële Oliën facebook groep