Susanne Becker

Portretten van PowerVrouwen, Susanne Becker van SB Empowerment Coaching

Eigenaar van SB Empowerment Coaching


Wij vrouwen durven nog steeds te weinig voor ons zelf en onze ambitie uit te komen. Kan ik dat wel? Wie zit er nou op mij te wachten? Wie ben ik om dit te willen?

 

Veel vrouwen zitten vast in hun twijfels en kunnen zo jaren ronddobberen. Dat ronddobberen heeft een prijs: als er dan toch kansen voorbij komen, zijn de vrouwen niet in staat die kansen te pakken, omdat ze focus en zelfvertrouwen missen.

 

Het lijkt of wij vrouwen worden geleefd door angsten en belemmeringen. Daarom vinden we het lastig om buiten onze comfortzone te stappen en blijft veel potentieel van vrouwen onbenut, terwijl we zoveel te bieden hebben aan de wereld.

 

Het thema zelfvertrouwen raakt me diep en ik heb zelf aan eigen lijve ervaren wat er kan gebeuren als je vergeet wie je bent, waar je grenzen liggen en de overtuigingen die je hebt gelooft. Het heeft me veel gekost op het gebied van gezondheid, relaties en financiën.

 

Pas toen ik mezelf bevrijdde van mijn eigen overtuigingen en het conservatieve denkbeeld over vrouwen, ging voor mij een wereld open. Een wereld waarin ik mezelf mag zijn, ik niet langer bang ben voor afwijzing en mijn eigen weg ga, zonder compromissen. En dat gun ik elke vrouw!

 

Daarom heb ik SB Empowerment Coaching opgezet, een coach praktijk die zich richt op vrouwen die hun zelfvertrouwen willen vergroten, zodat ze het maximale uit zichzelf en hun leven kunnen halen. 

 

Ik bied coachsessies 1 op 1 aan (tijdens Covid-19 doen we dit vooral online) en je kunt diverse minitrainingen online volgen. Vrouwen die me willen leren kennen, kunnen met mij een gratis sessie boeken waarin ik meekijk waar de knelpunten liggen en hoe je meer zelfvertrouwen kunt ontwikkelen.

 

Laat jezelf aan de wereld zien, ze wachten op jou!