PowerVrouwen Geschenk ❤

Wij hebben een mooi geschenk klaar staan speciaal voor JOU, die Vrouw met Power, want dat heb je echt waar! Ook al voel je het zelf niet altijd zo, de power, de potentie, de kracht zit in je! 

 

Dit is ons welkomstgeschenk dat je ontvangt bij het lidmaatschap PowerVrouwen 2023

 

Dit inspirerende en verwarmende geschenk is uiteraard ook gewoon te koop in de webshop. Een mooi en origineel cadeau om te geven én te ontvangen.


PowerVrouwen Geschenk 2023

 

Een inspirerend, verwarmend en smakelijk geschenk bestaande uit Het Boek LEFWIJF 3, onze eigen PowerVrouwen Theemelange en verrukkelijke bijpassende chocola.

 

Het boek LEFWIJF 3, een schitterend en inspirerend boek met 50 verhalen, geschreven door 50 vrouwen en samengesteld door Lucinda Douglas.

 

Met onder andere het verhaal van Marthe van der Linden, oprichter van het platform PowerVrouwen, en Sylvia van Ostende, multitalent en lid van het platform PowerVrouwen.

 

'Op welk punt in je leven mag je kiezen? De auteurs van LEFWIJF 3 nemen op het cruciale moment het heft in eigen hand. Met verve, lef en wilskracht én met een lach en een traan want het leven spat ervan af. Van Justine die kiest voor het moederschap en Rania die haar geboorteland ontvlucht tot Irina die zich letterlijk naar boven kickbokst en Roeby die haar relatie tot de uiterste grens test. De verhalen van de vrouwen van LEFWIJF vormen een schat aan inspiratie om op het beslissende moment op te treden, je te laten zien en jouw leven te leiden. Rolmodellen aan het woord.'

 

De thee is heerlijk ontspannend en zacht van smaak. Neem een half uurtje voor jezelf, trek je terug op de bank, een schommelstoel of je bed en geniet van deze rustgevende thee. Je voelt je daarna als herboren en krachtig om vol goede energie verder te gaan met je werkzaamheden. Natuurlijk is het ook een mooie gelegenheid om je werkdag mee af te sluiten.

 

Op basis van de steekwoorden 'ontspanning, kracht en harmonie' heeft Ingrid Groen van Het Heerlijke Theehoekje met liefde en passie deze speciale thee voor PowerVrouwen samen gesteld. 

 

Deze theemelange bestaat uit de volgende kruiden:

  • Citroenmelisse
  • Goudsbloem
  • Kaneel
  • Gember
  • Zoethout

 

De bijpassende chocola uit Peru past er super bij en wat is deze lekker zeg. Met 75% cacaogehalte een donkere chocola met rood fruit. Verrukkelijk!

 

De prijs is inclusief btw. Zelf ophalen in Barendrecht of voor € 5,- verzenden wij het per pakketpost met postnl 

 

Essencio Business Agenda 2023

€ 34,50

  • Beschikbaar