Welkom bij PowerVrouwen!


Tijdelijke actie!*

 

Lidmaatschap PV t/m 31 december 2024

 

*Let op per 1 augustus 2023 werken wij met maandabonnementen, zie verder op deze pagina. Tijdelijk kun je tot 1 oktober 2023 nog profiteren van deze tijdelijke actie waarbij je dus voor slechts € 12,67 incl. btw per maand een lidmaatschap PowerVrouwen hebt met alle benefits die daarbij horen!

€ 190,00


Lidmaatschap PV

 

Wat geeft dit jou? 

 

1. Een portret: jouw eigen verhaal in ongeveer 300 woorden en een mooie foto van jou in portret of in actie.

 

2. Een mooi welkomstgeschenk!

 

3. Toegang tot de PowerVrouwen besloten Facebook Groep en WhatsApp Supportgroep, zodat je direct met de andere leden kunt sparren.

 

4. Deelname aan:

5. Promotie voor jouw bedrijf op dit platform, linkedin, facebook, instagram, google en binnen ons netwerk: zowel jouw portret, eventuele activititeiten en/of producten worden door ons met enige regelmaat in de picture gezet. En je hebt zelf de mogelijkheid om nieuws te delen in de open en besloten facebook en whatsapp groep.

 

6. De mogelijkheid om jouw eigen product bij ons in de winkel obv consignatie of B2B te plaatsen

 

7. Gratis het vermelden en promoten van jouw training, workshop,  lezing of een andere activiteit op onze agenda

 

8. Volop inspiratie van andere ondernemers door het lezen van onze blogs en andere tips over boeken en voeding of door mee te doen met één van de activiteiten

 

9. Korting op producten uit onze winkel en op betaalde activiteiten die wij organiseren. Alles waar een ❤ bij staat

 

10. Financiële mogelijkheden:

  • je hebt de mogelijkheid om mee te doen met ons PV Investeringsplan met 10% rendement!
  • wij verstrekken uitsluitend aan leden met een betaald lidmaatschap bedrijfsfinanciering tot € 5.000,-
  • € 40,- commissie je bouwt bij PV commissie op elke keer wanneer een vrouwelijke ondernemer door jouw inzet kiest voor een betaald lidmaatschap. Wij betalen dit elk kwartaal aan jou uit. Het is dus een vorm van passief inkomen en draagt een stukje bij aan jouw financiële rust!
  • Onze Moestuin: deel jouw expertise in Onze Moestuin en ontvang royalties, bouw een aanvullend pensioen op en ontvang bij langdurige ziekte een appeltje voor de dorst!

11. Tegen betaling - met korting voor leden - toegang tot de Onze Moestuin, boordevol tips en adviezen én met een gezond appeltje voor de dorst voor later en tijdens ziekte! Of kies hieronder voor het complete combinatiepakket waardoor je voordeliger uit bent.

 

12. Toegang tot eigen inlogportal voor PV-leden In jouw eigen inlogportal vind je alle belangrijke informatie voor JOU terug met zo nu en dan ook nog eens een leuke verrassing!


Wat gebeurt er na jouw aanmelding?

Na aanmelding ontvang je een bevestiging per mail. Wij ontvangen van jou graag een mooie foto en het verhaal over jou én jouw bedrijf. In de bevestigingsmail lees je precies hoe alles werkt en wat je allemaal terug kunt vinden in jouw eigen inlogportaal.

Het Lidmaatschap geldt voor minimaal 6 maanden* en je mag per maand betalen! 

*Waarom minimaal 6 maanden?

Je hebt dan voldoende tijd om de andere leden te leren kennen maar ook om alles uit je lidmaatschap te halen. En natuurlijk steken wij ook tijd in jou en jouw bedrijf en ontvang je van ons een mooi welkomstgeschenk. Daarnaast werken wij met uitbetalingen van commissie aan leden van € 40,- per nieuw lid en dat betalen wij elk kwartaal uit.


Lidmaatschap PV


Per maand

€ 25,00

In Onze Moestuin


Per maand

€ 25,00

PV+Moestuin


Per maand

€ 45,00Welkomstgeschenk 2023/2024

Geschenk speciaal voor jou!

Bij het lidmaatschap PowerVrouwen ontvang je voor 2023 als welkom deze mooie A5 Business Agenda (2024 komt zo in oktober binnen) speciaal ontworpen voor vrouwen. 

 

Ook mag je kiezen uit het boek LefWijf 3 of De Gelukspiramide

 

Het welkomstgeschenk is compleet met onze eigen PowerVrouwen theemelange en de heerlijke bijpassende chocola

 

Alle geschenken zijn ook gewoon te koop bij ons in de winkel.

Welkomstgeschenk PowerVrouwen 2023, community voor vrouwelijke ondernemers