Update 19 juni 2024

Het laatste nieuws


Agenda van het platform PowerVrouwen, het laatste nieuws


Live Activiteiten

Agenda van het platform PowerVrouwen, het laatste nieuws


Financiële mogelijkheden

Voor onze leden met een betaald lidmaatschap hebben wij:

 1. een maandelijks budget beschikbaar van € 75,- (excl. btw) voor het schrijven van een blog. Aanmelden kan bij Petra: petra@powervrouwen.org
 2. commissie ten bedrage van € 40,- (incl. btw) bij het aandragen van nieuwe leden
 3. een maandelijks PowerSpaarPlan (daar lees je meer over in je eigen inlogomgeving) Mailen naar Marthe, marthe@powervrouwen.org mag ook altijd!
 4. ook als lid kun je investeren in het platform en meedoen met ons PowerPlan. Dit geeft jou een vast rendement vanaf 10%, PR en je maakt het ons mogelijk verder te groeien en te ontwikkelen.
 5. als lid ontvang je korting op veel activiteiten die georganiseerd worden door (team-) leden. Zo ook op het Online Verdienmodel dat Marthe van der Linden heeft ontwikkeld voor meer financiële en mentale rust.
 6. je kunt Ambassadeur worden in jouw omgeving/provincie. Ambassadeurschap bedraagt 40 procent van het jaarlijkse lidmaatschapsgeld (€ 180,- incl. btw in 2024)
 7. bedrijfsfinanciering voor starters, voor verdere groei, voor investeringen, etc. tot een maximum van € 10.000,-
Agenda van het platform PowerVrouwen, het laatste nieuws


Warme Community

 • Whatsapp Support Ledengroep: wij vormen binnen het platform een warme community en staan door middel van een levendige en leuke Whatsapp Support Ledengroep altijd met elkaar in verbinding. Wij doen dat met  alle respect naar elkaar toe. Het is zeker geen verplichting om hieraan deel te nemen. Het is wel een fijne manier van snelle communicatie en feedback geven over en weer.
 • Facebook Groepen. Op Facebook hebben wij de openbare groep voor leden én geïnteresseerden 'PowerVrouwen, Vrouwelijke Ondernemers in Balans' en dan is er voor de leden ook nog een besloten groep.
 • Elke dinsdag organiseren Margreet Verheij en Tonny van der Linden de Doeinars, waarbij je samen gaat werken aan je To Do List. Margreet is jouw zachte stok achter de deur. Tonny en Margreet zijn allebei al heel wat jaren ondernemer en denken met hun 'Out of the Box' Mindset met jou mee. 
 • En elke maand organiseert Marthe van der Linden de thema gebonden online ontmoetingen. Met altijd een  bevlogen afsluiting door één van de leden. 
Het platform PowerVrouwen zet zich met veel passie en plezier in voor vrouwelijke ondernemers


In Onze Moestuin

 

In Onze Moestuin is in aanbouw, update juni 2024

 • tips, informatie en adviezen kunt ontvangen dmv e-books, whitepapers, webinars, masterclasses, online presentaties, enzovoorts. Gegeven door ondernemers die op deze manier hun expertises en talenten graag met jou delen
 • een aanvullende pensioenvoorziening op kunt bouwen
 • een financieel vangnet kunt vormen wanneer je ziek wordt
Agenda van het platform PowerVrouwen, het laatste nieuws


Boekhoudcentrum

Het Boekhoudcentrum is er voor:

 1. boekhouders, administrateurs en belastingconsulenten die behoefte hebben om te sparren, samen te werken, werk uit handen te nemen of over te dragen in tijden van drukte ... Je mag het zien als een platform binnen het platform PowerVrouwen 
 2. ondernemers die op zoek zijn naar een boekhouder, belastingconsulent, advisering en training mbt administratie, boekhouding en belastingen
Agenda van het platform PowerVrouwen, het laatste nieuws


PowerVrouw van de Week

Paula van Diepen, Feng Shui Designer, Adem & Zen Coach

 

 

Wat mooi dat ik mij aan jullie mag voorstellen, ik ben Paula van Diepen en ik werk als Feng Shui Designer, Adem & Zen Coach. Voor mij draait alles om energie, de energie in je leefomgeving en de energie in jezelf. Ik geloof dat jij de creator van je leven bent, energie is hierbij de belangrijkste tool.

 

Alles is energie

Net als de wereld om ons heen, bestaan wij allemaal uit energie. Energie reageert op energie, dit is de reden dat sommige ruimtes goed voelen en andere niet. Door Feng Shui in te zetten kun je je omgeving in harmonie brengen en leer je intunen zodat er flow in je doelen en in jezelf ontstaat. Creëer een brainstormruimte waar de inspiratie vanzelf op gang komt of een zen kamer waar je echt tot rust komt. Laat de energie voor je werken!

 

Maak contact met jezelf

Naast de energie in je leefomgeving, richt ik mij ook op de energie in jezelf. We leven vaak te veel op wilskracht en vanuit ons hoofd, zo horen we niet wat ons hart te zeggen heeft en leven we niet onze volle potentie.  

Paula van Diepen, portret op het platform PowerVrouwen Nederland