Winkel


In onze online winkel vind je een selectie van diverse mooie producten. 

 

Duurzame, biologische en handmade producten die wij met veel zorg inkopen.

En veel van onze producten zijn ambachtelijk gemaakt door vrouwelijke ondernemers.

 

Al onze pakjes worden met veel aandacht ingepakt waarbij we zoveel mogelijk gebruik maken van gerecyclede materialen.

 

Een gedeelte zetten wij apart zodat wij microkredieten kunnen verstrekken aan vrouwelijke ondernemers.

 

Ben je betalend lid van PowerVrouwen dan ontvang je korting op de producten waar een ❤ bij staat. Pas dan jouw eigen unieke kortingscode toe bij het afrekenproces die je vindt in je inlogportal.


De winkel van PowerVrouwen online en live in Barendrecht
In Barendrecht hebben wij een ruimte gecreëerd voor diverse producten. Op locatie is het mogelijk ze te bekijken en aldaar te kopen.

 

Jouw handgemaakte product in onze (nu nog alleen online) winkel? Hoe werkt het:

 

Er zijn 3 mogelijkheden:

 1. Consignatie: je hebt de mogelijkheid jouw eigen producten op basis van consignatie in onze winkel te plaatsen. Dat betekent dat jij jouw producten bij ons afgeeft en wij ons best gaan doen jouw producten te verkopen. Wij maken een consignatie  overeenkomst op. Bij aankoop verzorgen wij het gehele betaal- en verzendproces en ontvang je 60% van de verkoop.
 2. B2B: wij kopen in tegen groothandelsprijzen. Verkoop jij al B2B of ben je dat van plan, neem dan contact met ons op. Wellicht hebben wij interesse om jouw product(-en) in te kopen.
 3. Etalage: jouw product in onze etalage? Maak mooie foto's en stuur ze naar ons op met een duidelijke omschrijving van het product en de prijs. Wij gaan jouw product etaleren en showen op diverse sociale media en brengen het onder de aandacht binnen ons netwerk. Bij aankoop via onze site, krijg je van ons een melding met alle gegevens, zodat jij zelf de bestelling tijdig kunt verzenden. Wij zorgen dus voor promotie en handelen het betaalproces voor jou af. Eén keer per maand betalen wij het bedrag aan jou uit. 10% van de verkoopprijs per verkocht product is voor onze dienstverlening .

Stuur ons een mail bij interesse:


Lefwijf 3, Hét Boek ❤

Het Boek Lefwijf 3 is te koop in de webshop van PowerVrouwen, 50 verhalen van 50 vrouwen

 

Het boek LefWijf 3

 

50 verhalen 50 vrouwen

 

Yes, wat gaaf het boek LefWijf 3 ligt in november in onze winkel! 

 

50 inspirerende verhalen geschreven door 50 LefWijven met PowerVrouw Sylvia van Ostende én PowerVrouw én oprichter van dit Platform, Marthe van der Linden

 

Bestel jouw boek en betaal:

 1. € 24,50 incl. btw excl 4,10 portokosten
 2. € 24,50 én kom het persoonlijk afhalen op de gezellige ontvangstruimte in Barendrecht waar ik je graag verwelkom met een homemade lunch
 3. € 54,- incl. btw en ik kom naar je toe aankomende herfst, winter, lente met mijn picknicktas vol homemade lekkers en we maken samen een gezonde wandeling bij jou in de buurt (alleen voor leden)

Business Agenda Essencio 2023 ❤

Essencio Business Agenda 2023, te koop in de webshop van PowerVrouwen

 

Essencio Business Agenda 2023

 

'It's not about having time. It's about making it."

 

Natuurlijk ligt de schitterend vorm gegeven Business Agenda van Essencio voor het jaar 2023 bij ons in de winkel. Dit is het vierde jaar dat wij deze in de winkel hebben, je mag dus gerust zeggen dat we fan zijn!

 

Ben je lid van PowerVrouwen, vergeet dan niet je kortingscode toe te passen.

 

 

Heb je nog een cadeaubon van PowerVrouwen dan

kun je deze natuurlijk ook gebruiken.

 

 

 

 

 

De Essencio Business Agenda 2023 is een stijlvolle agenda voor ondernemende vrouwen. Deze Engelstalige agenda is voor hen die van stijl en overzicht houden en zich bezighouden met groei en ontwikkeling. Een luxe én eenvoudige agenda.

 

Deze agenda is speciaal voor vrouwen die graag een goed vormgegeven zakelijke agenda gebruiken. Je vindt er rustig natuurbeeld en inspirerende quotes. De agenda laat je niet afleiden van waar het om gaat: het organiseren van je tijd. Inmiddels heeft deze agenda een zeer grote groep trouwe fans aan zich weten te binden. 


Welkomstgeschenk PowerVrouwen_Essencio Business Agenda 2023, PowerVrouwen thee en chocola

 

Cadeaupakket ❤

 

Een mooi warm, verwarmend en smakelijk geschenk bestaande uit de Essencio Business Agenda 2023, onze eigen PowerVrouwen Theemelange en Verrukkelijke bijpassende chocola

 

'It's not about having time. It's about making it."

 

Wij hebben een geweldig mooi en lekker cadeaupakket samen gesteld.  Een uniek cadeau om te geven aan die persoon die dit zo verdient. Dat mag natuurlijk ook gewoon jij zelf zijn!

 

Ben je lid van PowerVrouwen, vergeet dan niet je kortingscode toe te passen.

 

Ben je nog geen lid van ons mooie platform?

Dit leuke cadeau is ook ons welkomstgeschenk voor nieuwe leden en voor onze bestaande leden

 

 De Essencio Business Agenda 2023 is een stijlvolle agenda voor ondernemende vrouwen. Deze Engelstalige agenda is voor hen die van stijl en overzicht houden en zich bezighouden met groei en ontwikkeling. Een luxe én eenvoudige agenda.

 

Deze agenda is speciaal voor vrouwen die graag een goed vormgegeven zakelijke agenda gebruiken. Je vindt er rustig natuurbeeld en inspirerende quotes. De agenda laat je niet afleiden van waar het om gaat: het organiseren van je tijd. Inmiddels heeft deze agenda een zeer grote groep trouwe fans aan zich weten te binden. 

 

De PowerVrouwen Thee en chocola is met passie en liefde voor haar vak samen gesteld

door Ingrid Groen van het Heerlijke Theehoekje


De Gelukspiramide ❤

De Gelukspiramide

 

De Gelukspiramide 

 

Een compleet body- en mindplan in 6 stappen

 

 Geweldig boek, boordevol inspiratie voor een energiek leven zonder gezanik en gezeur

 

Het boek De Gelukspiramide is tevens ons Welkomstgeschenk

voor nieuwe leden van PowerVrouwen. 

Als lid van PowerVrouwen ontvang je een eigen Unieke Kortingscode die je onbeperkt kunt gebruiken in onze winkel zolang jouw lidmaatschap duurt.

 

De Gelukspiramide helpt jou in zes stappen om je brein te (her)ontdekken, te resetten en je lijf een nieuwe energieboost te geven. Aan de hand van praktische oefeningen, makkelijk toepasbare kaasschaaftips (laagje voor laagje) en smakelijke Geluksrecepten nemen Cathelijne Wildervanck (psychologie expert/NLP-trainer) en Amber Albarda (health coach/NLP-trainer) je mee in hun kennis en ervaring.


Een koffer vol balans ❤

Energieke Vrouw_Thee_van_Ingrid_Groen

 Een koffer vol balans

 

Samengesteld door Marthe van het team PowerVrouwen

 

Marthe van het team PowerVrouwen heeft een erg leuke mintgroene koffer samengesteld boordevol ontspannende en inspirerende tips en cadeaus voor jou!

 

Dit vrolijke koffertje is zo'n 35 cm en is gemaakt van duurzaam karton.

 

Ik heb er cadeaus in gestopt die ik zelf ook inzet/gebruik voor balans, ontspanning en vitaliteit:

 

 • Het boek De Gelukspiramide, ook los verkrijgbaar bij ons in de winkel. En het is ons welkomstgeschenk bij het lidmaatschap 2022/2023
 • De Energieke Vrouwenthee van Ingrid Groen
 • Lavendel Galore van Kusala, bestaande uit een heerlijke biologische lavendelzeep en een lavendeloogkussen
 • En nog veel meer... 

 


Illustraties by Marthe ❤

Illustraties by Marthe

 

Illustraties by Marthe

 

 

Vrolijke en kleurrijke Illustraties

 

 

Marthe van der Linden ontwerpt en illustreert voor kleine en grote mensen.

 

Prentjes en posters voor kinderen

Fine Prints voor de woonkamer of de werkplek

Notebooks en kaarten als relatiegeschenk of cadeau

Illustraties One of A Kind

 

 

 

 

 

 

Illustraties en vormgeving door

   Marthe van der Linden

 


Kunst Doe-Boek ❤

Kunst Doe-Boek van Tonny van der Linden_winkel_PowerVrouwen

Kunst Doe-Boek 

 

Kruip in de huid van 4 verschillende kunstenaars 

 

In 2,5 uur een Rembrandt maken? 

 

Kruip in de huid van 4 verschillende kunstenaars. Pak je kans om je eens te verdiepen in de techniek en stijl van de kunstenaar.

 

Zoek je meer uitdaging, dan alleen het inkleuren van kleurplaten voor volwassenen? Dan is dit Kunst Doe-Boek echt iets voor jou!

 

Dit boek is geschikt voor de geïnteresseerde die thuis graag creatief bezig wil zijn. Het boek is ook heel geschikt om met meerdere mensen te doen. Per opdracht ben je ongeveer 2,5 uur bezig.

 

Ontzettend leuk om hier zelf mee aan de slag te gaan voor een stukje creativiteit en ontspanning. En zeker zo leuk om dit prachtige boek cadeau te doen aan vrienden, familie of als relatiegeschenk. 


YOGI TEA ❤

Yogi Tea_winkel_PowerVrouwen

 

 

YOGI TEA

 

 

Voor levensvreugde en vitaliteit 

 

 

YOGI TEA heeft zijn wortels in de 3.000 jaar oude Indische wijsheidsleer van de ayurveda, de leer van de balans van lichaam, geest en ziel. Pas in de jaren zestig van de vorige eeuw verspreidden yoga en ayurveda zich vanuit India over de gehele wereld. Yogi Bhajan, meester van de kundalini yoga, was een wegbereider van deze allesomvattende yogische levensstijl, die het mensen mogelijk maakt gelukkig, gezond en bewust te leven. Toen Yogi Bhajan in 1969 naar het westen kwam, bracht hij de onmetelijke kennis van de ayurveda mee. Met zijn leerlingen deelde hij zijn wijsheid en zijn kennis over een gezond leven, het gebruik van geselecteerde kruiden en specerijen en serveerde hen een weldadige en aromatische specerijenthee, die de leerlingen liefdevol "thee van de Yogi" noemden. 

 

Deze unieke, op een origineel recept van Yogi Bhajan gebaseerde ayurvedische theemelange uit kaneel, kardemom, gember, kruidnagel en zwarte peper werd in Europa voor het eerst in de jaren zeventig en vanaf 1987 officieel onder de merknaam YOGI TEA aangeboden. Tegenwoordig weten mensen van over de gehele wereld de bijzondere smaken te waarderen van meer dan 80 geselecteerde kruiden en specerijen uit gecontroleerde biologische teelt, die de 44 verschillende soorten YOGI TEA een uniek aroma verschaffen en met hun weldadige werking de levensvreugde en vitaliteit bevorderen.

 

***Deze heerlijke theemelanges van YOGI TEA sluiten goed aan bij datgene wat PowerVrouwen uitdraagt: balans vinden én bewaren in het ondernemende leven. Wij hebben diverse soorten in onze winkel.

Heerlijk voor jezelf, om te presenteren op jouw kantoor, in jouw praktijk of in jouw winkel.

Ook erg leuk om te geven als cadeau of relatiegeschenk!***


Je Eigen Wijze Stijl

Tonny van der Linden_jeeigenwijzestijl_powervrouwen_winkel

 

Tonny van der Linden Je Eigen Wijze Stijl! 

 

 

De sportpantalon is ontstaan doordat ik een bruine basis broek had die ik eigenlijk te saai vond om te dragen. Ik had ook nog een korte broek liggen van Adidas. Die drie strepen waar Adidas bekend om staat vind ik heel fascinerend. De sportbroek samen met nog een andere sportstof heb ik verwerkt in de bruine pantalon waardoor er een sportpantalon ontstond. 

 

Deze broek is echt mijn lievelingsbroek geworden. Door het heerlijke materiaal en de comfort kun je de sportpantalon voor veel verschillende gelegenheden dragen. Zo kun je er thuis heel relaxed in werken omdat hij heerlijk zit door de rekbare stof. En juist door dit rekbare materiaal is de broek ook ideaal om in te sporten. Je kunt de broek ook aantrekken naar klanten, gegarandeerd dat je een unieke en originele entree maakt hiermee! 

 

De broek is een basisbroek van organische stoffen. Het is een hoger zittend model op de heup. De broekspijp kan aangepast worden van smal naar wijd. Ze zijn allemaal anders omdat ik werk met sportmaterialen die ik krijg. Dus super duurzaam, op maat gemaakt en allemaal origineel. Handmade door Stichting Mode met een Missie.  

 

Deze unieke sportpantalon kan helemaal naar jouw zin op maat gemaakt worden! Maak nu jouw afspraak voor een uniek item bij Tonny.


Praktijkgids Ontwerp Je Bedrijf met een Moodboard

Praktische Handleiding Ontwerp je Eigen Bedrijf aan de hand van een Moodboard, geschreven door Marthe van der Linden

 

Praktische Handleiding

Ontwerp je eigen bedrijf aan de hand van een Moodboard 

 

 

Dit is een leuke en praktische handleiding voor de Vrouwelijke Startende Ondernemer en/of zij die wat zoekende is.

 

Aan de hand van diverse tips en tools maak je je eigen Moodboard of Mindmap voor Jouw Bedrijf en lees je over andere de 3 FOS-pijlers, hoe je van idee naar een plan van actie gaat, leer je over marketing en nog meer...

 

Je ontvangt deze pdf-handleiding na bestelling in jouw mailbox samen met 1 uur gratis online sparringsessie en een Eigen Unieke Kortingscode ter waarde van 50% korting op een training, workshop of programma naar keuze!

 

Deze vrolijke gids schreef ik speciaal voor een vrouwelijke ondernemer en samen gingen wij aan de slag met het ontwerp van haar droom voor eigen bedrijf, Marthe

 

 


Heerlijk geurende zepen van Kusala ❤

Een compleet vernieuw assortiment wordt verwacht eind november!

Eind november komt er weer een nieuw assortiment aan diverse zepen en accessoires in de winkel. We hebben nu wel de heerlijke zeep en ontspannend oogkussen obv lavendel in onze balanskoffer zitten. 

Ambachtelijke zeep van Kusala Gifts met respect voor mens, dier en milieu, verkrijgbaar bij PowerVrouwen

 

 

ZEEP JE IN MET GOEDE KARMA!

 

 

Kusala komt uit de Pali taal gebruikt in de oudste Boeddhistische teksten en betekent goede karma.

 

Kusala Gifts produceert ambachtelijke zeep met respect voor mens, dier en milieu om lichaam en geest te voeden.

 

De missie van Kusala Gifts is het creëren van goede karma voor de wereld door bij te dragen aan positieve alternatieven van produceren en consumeren.

 

 

DOE JE MET ONS MEE?


Shirtsbychantal ❤

Shirtsbychantal, de nieuwe t shirtlijn van chantal vermeer, verkrijgbaar bij PowerVrouwen

 

Shirtsbychantal 

 

De nieuwe t-shirtlijn van Chantal Vermeer van shirtsbychantal, 

het zijn echte boyfriend shirts en vallen lekker los.

 

Ze zijn STOER, HIP, ZACHT, VAN BIOLOGISCH KATOEN, FAIR TRADE EN MET LIEFDE GEMAAKT


Activiteiten Outdoor ❤


REX London Picknicktas Love Birds 500ml-picknicktas van gerecycled plastic met een print van vrolijk gekleurde vogels

Picknicktas van gerecycled plastic

Love Birds

 

 

 


REX London Picknicktas Best In Show 500ml-picknicktas van gerecycled plastic met hondenprint

Picknicktas van gerecycled plastic

Best in Show

 

 

 REX London RVS dubbelwandige fles Love Birds 500ml

Roestvrijstalen fles

Love Birds


REX London dubbelwandige RVS drinkfles Best In Show 500ml - Thermos drinkfles met honden print

Roestvrijstalen fles

Best in Show