Portretten van PowerVrouwen


Achter elk bedrijf schuilt een unieke vrouw

Met de Portretten van PowerVrouwen zetten wij al die kanjers van vrouwelijke ondernemers in de spotlights.

 

Vertel wat over jezelf, je bedrijf en stuur een leuke foto naar team@powervrouwen.org

en wij zorgen voor een mooi portret op onze site. (Wij plaatsen de portretten op onze site op alfabet voornaam

of bij een gezamenlijk portret op alfabet bedrijfsnaam).


***Elke PowerVrouw heeft haar eigen pagina. Klik op haar foto en je leest haar verhaal!***

Portret van een PowerVrouw, Anke van Ommen

Ik ben Anke van OmmenManifestatie business coachEn ik help vrouwen die weten dat ze geboren zijn voor meer en helemaal klaar zijn met het werk dat ze nu doen, te ontdekken wat het is dat ze hier op aarde te doen hebben en geld te gaan verdienen met doen waar je van houdt!

  

10 jaar lang heb ik rondgelopen met een verlangen naar meer. Een verlangen naar meer vrijheid, meer passie en meer plezier. Doen wat je wilt, wanneer je het wilt en hoe je wilt.

Anoushka Gielens, eigenaar Just You, portret PowerVrouwen

Mijn naam is Anoushka Gielens. Mindfulnesstrainer en yogadocent, met een achtergrond in human resources. Down to earth, moeder van 3 kanjers van zonen en ik hou ervan mensen de kracht in zichzelf te laten vinden.

 

Als voormalig HR adviseur heb ik een aantal jaar geleden het (carrière)roer omgegooid. Na een zeer turbulente tijd waarin ik op mezelf werd teruggeworpen en in een soort ‘overlevingsstand’ terecht kwam, heb ik ervaren dat er een enorme kracht en levensvreugde in mij zit.Portret van een PowerVrouw, Belinda Jilderda

Belinda Jilderda is VA in de zorg met expertise in de GGZ en Jeugdhulpverlening.

Platform PowerVrouwen, Portret van een PowerVrouw, Birgit Charles

Mensen blij maken met een schildering is een mooi vak. Met veel passie, kennis en ervaring maak ik muurschilderingen bij mensen thuis of op kantoor. Elke keer als ik mensen zie stralen bij het eindresultaat en later een bedankberichtje krijg, weet ik dat ze er écht blij mee zijn. En dat geeft voldoening.

 

Door de jaren heen heb ik mij breed ontwikkeld. Van heel strakke stijlen tot meer realistisch, de diversiteit houdt het leuk. De onderwerpen zijn enorm verschillend: een landschap, dieren, groente, een stad, portret, cartoons, landkaarten, actiefiguren en teksten. Naast muurschilderingen kun je bij mij ook terecht voor een schilderij op canvas. Portret van een PowerVrouw, Brigitte van Uden

Waarschijnlijk ken je me als Virtual Assistant of interim managementassistent? Maar ik ga iets heel anders doen!

 

Vanaf 1 maart 2024 start ik met mijn eigen praktijk als leefstijlcoach

Hiernaast blijf ik nog een paar klussen als VA doen, onder andere voor Platform PowerVrouwen, maar dit zal wel minder worden.

 

Wil jij meer weten over het veranderen van je leefstijl of advies over bijvoorbeeld gezonde voeding of het verminderen van stress?

Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen!

 

Ik verwelkom je graag voor een gesprek in mijn praktijk in Capelle aan den IJssel of online via Zoom.

Platform PowerVrouwen, Portret van een PowerVrouw, Chantel van Eijsden

Getriggerd door mijn verleden, gestimuleerd door mijn omgeving en geïnspireerd door de natuur.

 

Mijn naam is Chantel van Eijsden, moeder, vrouw van, dochter, zus, tante, nicht, goede vriendin maar vooral een gepassioneerde holistische specialist in huid- en lichaamsverzorging.

 

Mijn wens is dat elke vrouw op de wereld in haar eigen kracht gaat staan en haar zelfgenezend vermogen aanspreekt.

Mijn doel is om zoveel mogelijk vrouwen te verbinden met de kracht van de natuur.

Mijn passie ligt bij massage, aromatherapie en kinesiologie (en stiekem ook bij koken)

Mijn hoop is om dit ooit een keer in een retraite te kunnen toepassenPortret van een PowerVrouw, Dorine Boudewijn

 

Eigen stijl, dat is niet alleen iets wat je in je kledingkast tegenkomt. Als je je kleedt naar wie je bent, kom je jouw stijl in alles tegen: woordkeuze, hobby's, vrienden, werk, muziek, vakantiebestemmingen, noem maar op.

 

Kleding is fantastisch speelgoed om verschillende kanten van jezelf te ontdekken.

 


 

Ik help je te groeien in je eigen stijl en duurzame keuzes te maken. Als je wil leer ik je zelfs te toveren met naald en draad, zodat jij letterlijk en figuurlijk jezelf kunt vormgeven.

 

Mijn trajecten zijn een ontdekkingsreis in je eigen kledingkast. Omdat iedereen uniek is, ziet elk traject er net anders uit.

 

 

Wil jij grip krijgen op jouw eigen stijl, dan ga ik graag met je in gesprek.

Platform PowerVrouwen, Portret van een PowerVrouw, Et Emergo, Anja Jongkind en Greet Vonk

Wij zijn Anja Jongkind en Greet Vonk en we werken samen in praktijk Et Emergo. Et Emergo is een deel van het gezegde 'Luctor Et Emergo'. 'Ik worstel en kom boven'.

 

Het is onze ambitie om iedereen te laten ervaren dat 'boven komen' persoonlijke groei betekent: verrijking van zelfkennis, levenservaring en veerkracht. Wij hebben de ervaring en deskundigheid om je te helpen bij jouw groei. Ook bij ellende en tegenslag in je leven.

 

Et Emergo

Anja Jongkind en Greet Vonk werken sinds 2013 samen in hun praktijk Et Emergo. Ze combineren een schat aan praktijkervaring met wetenschappelijk onderzoek. Samen hebben ze PTG-Coaching ontwikkeld.
Platform PowerVrouwen, Portret van een PowerVrouw, Gaby Kooijman

Ik ben Gaby Kooijman (1973), een 'ras-echte-rotterdammerT' en sinds een jaar of 20 woonachtig in Barendrecht, samen met de vader van én samen met onze twee jongens, Damian (2000) en Kai (2004).

 

Ik ben vrouw, moeder, zus, tante, vriendin, nicht, dochter en fotograaf.

Naast deze titels hecht ik aan een aantal merken, ik fotografeer altijd met NIKON, bewerk mijn foto's op een APPLE, bel met een IPHONE en draag 's zomers vaak Allstars. Bestonden deze producten in het roze, dan waren ze roze!

Ik geef toe: Roze Allstars √ Roze iPhone √

 

Sinds een jaar of drie is mijn fotostudio gevestigd in het centrum van Barendrecht. Ik ben begonnen als gezin- en kinderfotograaf (mijn kinderen achtervolgde ik met mijn fototoestel tot ze er niet goed van werden) maar nu merk ik dat ik mijn werkgebied langzaam verplaats naar bedrijfsfotografie.

 

Platform PowerVrouwen, Portret van een PowerVrouw, Hadassah Vorm

Juist NU, in deze tijd waarin financiële onafhankelijkheid voor vrouwen steeds normaler is, werk ik met vrouwen met genoeg potentieel om door te breken met hun bedrijf, maar financieel afhankelijk zijn van een partner en afleiding door geld issues. Ze zitten vast in angst voor schaarste, belemmerende overtuigingen en realiseren daardoor niet de echte doorbraak in liefde en overvloed.

 

Vanuit mijn andere succesvolle bedrijf ORA Offshore Customs Consultancy doe ik al jaren zaken in een door mannen-gedomineerde industrie, de offshore. Hierdoor krijg ik veel vragen van vrouwen over hoe het toch komt dat ik financieel die doorbraak wel realiseerde. In deze gesprekken komt één ding naar voren: 

 

Mannen hebben een héél andere relatie ten opzichte van geld en financiën dan vrouwen.

 

Ik weet uit ondervinding dat élke vrouw haar eigen Money Maker is en dat is een keuze. Jij bezit alle potentie om in liefde, overvloed en financieel onafhankelijk te leven.Platform PowerVrouwen, Portret van een PowerVrouw, Hanneke van Harten

Mijn naam is Hanneke van Harten, eigenaar van ReFind Coaching. Van origine ben ik bewegingsagoog. Jarenlang heb ik met plezier in de zorg gewerkt en ik ben me gaan omscholen toen mijn 3 kinderen wat groter werden. Diep van binnen voelde ik zoveel verlangen en passie om meer van betekenis te zijn voor vrouwen die vastlopen en niet in hun bestemming kunnen komen.

 

Mensen maken onderweg in het leven ervaringen mee die hun vormen. Er kunnen ervaringen meespelen die niet altijd bijdragen aan een positieve ontwikkeling en groei, maar juist groei belemmeren. De vrouw heeft zo haar thema's zoals onder andere onzekerheid, een negatief zelfbeeld, passiviteit, niet tot bloei komen, angst om te falen, vergelijken met anderen, twijfelen of ze een goede vrouw, moeder, vriendin is. Ze zorgen voor stagnatie van het geluk.

Platform PowerVrouwen, Portret van een PowerVrouw, Ilona Noordam

Mensen helpen met een stukje ontspanning en welzijn en daarmee een bijdrage leveren aan hun gezondheid. Met die gedachte ben ik in 2013 gestart met massagepraktijk Sensiz.

 

In die tijd richtte ik me voornamelijk op het geven van allerlei massages. Zowel voor ontspanning als klachtengericht.

 

Na het afronden van een opleiding NLP en leefstijlcoaching ben ik me steeds meer gaan verdiepen in de fase van de overgang.

En zo ontstond langzaam mijn doelgroep: de vrouw van 45+.

Rond deze leeftijd krijgen vrouwen vaak al symptomen/klachten zoals:

  • stemmingswisselingen
  • spier- en gewrichtspijn
  • minder energie
  • slechter slapen

Dit is zomaar een greep van de klachten die je kunt krijgen.

Vrouwen staan er vaak niet bij stil dat dit te maken heeft met de veranderingen in de hormoonhuishouding. De eerste tekenen van de overgang die aan de deur klopt :-)Platform PowerVrouwen, Portret van een PowerVrouw, Jolanda Wennink

Nooit gedacht, toch gebeurd. In 2019 bestond JO-qigong-taiji alweer 10 jaar! Wat een mooie mijlpaal met vooral veel plezier. Hoe gaaf is het dat je een uit de hand gelopen hobby, ontstaan uit lichamelijke klachten, zo mag uitdragen.

 

Heb je wel eens van TaiJi en/of QiGong gehoord, maar geen idee wat het nu is? Wil jij jezelf goed voelen en meer ontspannen door het leven gaan in deze hectische wereld? Ga het dan vooral eens ergens proberen.

 

Iedereen kan TaiJi en QiGong leren. Het leren hiermee stopt eigenlijk nooit, je kan je altijd blijven ontwikkelen. Het kan helpen bij ontspanning, hoge bloeddruk, gewrichtsproblemen, noem maar op. Bij een introductieles krijg je een redelijke indruk wat het voor je kan betekenen en en of het bij je past. Jarenlang was mijn hobby dansen (jazzballet) een passie van me. Nu is dit, naast mijn werk in de communicatie, TaiJi en QiGong. 

Platform PowerVrouwen, Portret van een PowerVrouw, Lia van den Berg

 

Mijn naam is Lia van den Berg en ik werk in mijn eigen praktijk in Dordrecht als psychosociaal therapeut.  

 

Herken je dit? 

Je leeft niet het leven zoals het voor jou bedoeld is, omdat je laat leiden door angst en andere ‘lastige’ emoties. Iedere keer als je keuzes maakt die niet echt bij je passen voel je je boos en verdrietig. Vaak rationaliseer je deze keuzes met je hoofd, vanuit je dagelijkse bewustzijn. Het resultaat hiervan is dat je je nog rotter gaat voelen. Je emoties willen namelijk serieus genomen worden, ze hebben een belangrijke boodschap voor je. Als je ze negeert zullen ze alleen maar heftiger worden. Dit kan zich uiten in lichamelijke klachten, sombere gevoelens en snel geïrriteerd zijn. 

 

Met wilskracht en hard werken kun je je emoties wel enige tijd in bedwang houden, maar uiteindelijk verlies je de strijd. Je krijgt allerlei psychische en lichamelijk klachten. Ook je omgeving lijd hieronder, je raakt vervreemd van je dierbaren en van jezelf.Portret van een PowerVrouw, Margot Rombout

Ik ben Margot Rombout en woon met kater Harry in Wageningen.

 

Mijn missie is: 'hou je financiën in balans terwijl je geniet van het leven.'

 

Als jong meisje gooide ik elke keer mijn spaarpot leeg om al mijn spaarcentjes te tellen. Bij een bezoek aan mijn oma kreeg ik een gulden, ik had liever 4 kwartjes want dat waren meer muntjes, meer om te tellen. Een paar jaar later wist ik dat 4 kwartjes net zoveel waren als een gulden. 

 

Ik spaarde graag, niet zozeer voor het sparen, maar om er later iets moois van te kunnen kopen. Zo begon ik op mijn 15e levensjaar met een baantje in een lunchroom. Van het geld dat ik verdiende legde ik elke week geld weg om te sparen voor een auto. En aan de andere kant, gaf ik graag geld uit...aan een nieuwe jeans of sieraden. 

Portret van een PowerVrouw, Margreet Verheij

Margreet Verheij verzorgt voor het platform PowerVrouwen de Masterminds en Doeinars

 

Deze staan op de agenda.

 

Het portret van Margreet volgt binnenkort! Platform PowerVrouwen, Portret van een PowerVrouw, Marja Donze

Ik ben Marja Donze (1969) en een echt Zeeuws ‘meisje’. Opgegroeid in een typisch Zeeuws klein dorp. 

 

Tot 2008 was ik een stresskip ;-) ik combineerde mijn werk als management assistente met de opvoeding van mijn dochters (Maureen 1996, Frederique 1999), omdat ik getrouwd was met een ambitieuze man.

Omstandigheden uit het verleden maakten dat ik veel stress ervaarde.

 

In 2008 stapte ik samen met mijn gezin in de expatwereld en woonden we o.a. in de USA, Thailand en momenteel in de Filipijnen. Vooral in Thailand kon ik de stresskip helemaal achter mij laten. 

 

Het inspireren en motiveren van 40+ vrouwen om meer Rust in hun leven te creëren is het liefste wat ik doe. Als geen ander weet ik wat Rust met jou én je lichaam doet. Niet voor niets legde ik de weg van stresskip naar mindful en mindset coach af. 

Platform PowerVrouwen, Portret van een PowerVrouw, Marthe van der Linden

Ik ben Marthe van der Linden, 51 jaar jong (anno 2023). 

Sinds 2022 ben ik werkzaam als Financieel Planner & Intermediair Bedrijfsfinanciering en Leefstijlconsulent & Natuurvoedingskok

 

Daarnaast begeleid ik als businessmentor en zakenpartner ondernemers bij de start en groei van hun bedrijf. 

  

In het ondernemerschap heb ik helemaal mijn thuis gevonden en ik heb meerdere bedrijven, waarbij ik samenwerk met andere ondernemers en met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

 

Vanuit mijn bedrijven geef ik praktijkgerichte trainingen en workshops op het gebied van in ontspanning ondernemen, een gezonde leefstijl en het creëren van gezond financieel inzicht. Al mijn activiteiten vind je terug op de agenda van PowerVrouwen.Platform PowerVrouwen, Portret van een PowerVrouw, Mireille Blommaert

Mijn naam is Mireille Blommaert. Ik woon in Rotterdam met Jaap, mijn man. Ik hou van reizen, koken, lezen, sporten. 

 

Mijn motto is: The Art of Vitality, vitaal zijn en blijven als levenskunst

  

Vitaal voelen en zijn gun ik iedereen

Het is mijn missie om 40+ vrouwen door leefstijlaanpassingen te helpen hun energie te hervinden zodat zij 100% vitaal in het leven staan. 

 

Voor veel vrouwen is de periode van de overgang een roerige periode. Dat begint al na je 40e. 

  

Wist je dat?

Acht op de tien vrouwen overgangsklachten hebben. Deze klachten kunnen het dagelijks functioneren behoorlijk belemmeren. 30% van hen wordt beperkt in werk en/of privé. 

Je herkent jezelf niet meer. Je lichaam verandert. Je leven verandert. Ik heb er zelf ook mee geworsteld. Het was voor mij een enorme zoektocht vitaal te worden.  

Platform PowerVrouwen, Portret van een PowerVrouw, Monique Stein

Mijn naam is Monique Stein van MZ Backoffice Support. Ik woon in Volendam (geboren en getogen). Ik woon hier met mijn man Martin, zoon Francis, dochter Michelle en poes Noortje.

 

Ik ben een flexibele en betrouwbare professional. Ik weet wat er speelt en wat jouw knelpunten als ondernemer zijn. Ik ondersteun en adviseer ook als een sparringpartner. Ik vind gelijkwaardigheid een belangrijk onderdeel van een goede samenwerking.

 

Mijn missie is om ondernemers te ondersteunen met hun administratie, zodat zij meer tijd hebben voor datgene wat ze het liefste doen. Ze kunnen zich meer concentreren op hun bedrijf. Of meer tijd doorbrengen met hun gezin of hobby’s. Ik breng meer structuur en balans bij de drukke ondernemer op administratief vlak.Portret van een PowerVrouw, Paula van Diepen

Wat mooi dat ik mij aan jullie mag voorstellen, ik ben Paula van Diepen en ik werk als Feng Shui Designer en Energy Coach. Voor mij draait alles om energie, de energie in je leefomgeving en de energie in jezelf. Ik geloof dat jij de creator van je leven bent, energie is hierbij de belangrijkste tool.

 

Energie reageert op energie

Net als de wereld om ons heen, bestaan wij allemaal uit energie. Energie reageert op energie, dit is de reden dat sommige ruimtes goed voelen en andere niet. Door Feng Shui in te zetten kun je je omgeving in harmonie brengen en leer je intunen zodat er flow in je doelen en in jezelf ontstaat. Zo creëer je bijvoorbeeld een brainstormruimte waar de inspiratie vanzelf op gang komt of een zen kamer waar je echt tot rust komt. Laat de energie voor je werken! 

Platform PowerVrouwen, Portret van een PowerVrouw, Paula van Strien

De ondernemers van StartNuOp helpen je met het bouwen van een schaalbaar online bedrijf, op jouw voorwaarden.

 

Schaalbaar

Zet de eerste stap richting een schaalbaar bedrijf door jouw eigen online training te maken, lanceren en hosten via StartNuOp. Zo deel je jouw expertise met talloze cursisten, zonder dat het je extra tijd kost. 

 

Online

Promoot je bedrijf door online kanalen als Pinterest en blogs optimaal in te zetten. Kies je voor de juiste strategie? Dan zullen jouw posts jaren later nog klanten opleveren.

 

100% jezelf  

Denk niet dat je een gladde verkoper hoeft te spelen. Je zult juist een magneet worden voor jouw ideale klanten als je 100% jezelf bent. Vertel jouw verhaal in de vorm die bij je past, bijvoorbeeld een tekst, infographic of andere visual.Portret van een PowerVrouw, Peggy Walker

Wie ben ik

In het leven beweeg ik mij vooruit vanuit gedrevenheid, handel ik integer en onderneem vanuit volledige commitment.

 

Wat doe ik 

Ik navigeer gedreven ondernemers door uitdagende fasen in hun ondernemerschap. Van weten dat het anders moet, naar het ondernemen van actie die nodig is om uitdagingen krachtig aan te gaan. Hierdoor kunnen zij betere resultaten behalen, zichzelf ontwikkelen en hun onderneming laten groeien.

 

Voor wie doe ik dat

Ik werk graag met ondernemers die met volledige commitment een vicieuze cirkel achter zich willen laten. Zij die willen transformeren van stagneren naar creëren.

 

Hoe doe ik dat

Vanuit 100% eerlijkheid help ik jou jezelf te leren kennen en begrijpen en vandaar uit zorg ik ervoor dat inzicht en resultaat gecreëerd worden.

Platform PowerVrouwen, Portret van een PowerVrouw, Petra Steffens

Petra Steffens, dat ben ik. Van Petra tekst&taal. Met in mijn etalage:

  • Het uit handen nemen van het schrijven van teksten - als dat zelf niet goed lukt of tijd ontbreekt - met als resultaat dat precies de juiste boodschap overkomt.
  • Aanmoediging voor anderen om zelf te schrijven, als daar onzekerheid over bestaat. 
  • Een professionele tekstcheck: feedback op zelf geschreven teksten. Zo maken we samen teksten sterk en krachtig.
  • Bedrijfs- en ondernemersverhalen schrijven en bijpassende LinkedInprofielen en OVERMIJ pagina's. Dit doe ik door te interviewen en écht in gesprek te gaan.

Schrijven en herschrijven van teksten dus en mocht je twijfelen of je het goed hebt gelezen; ik geef ook 1-op-1 schrijfbegeleiding en schrijfworkshops. Met een mooi woord ben ik dan schrijfcoach.

 

Maar lange tijd was dat niet zo.

 

Verhalen schrijven, lezen en poëzie, daar was ik altijd al gek op.

Maar een carrière beginnen in schrijven? Ho maar! Dat kwam niet in me op. Tot die ene dag. Platform PowerVrouwen, Portret van een PowerVrouw, Tonny van der Linden

De wereld een beetje mooier maken start bij jouw garderobe. Want wist je dat de kledingbranche de meest vervuilende industrie op de wereld is!

 

Als duurzaam ondernemer ontwikkelde ik daarom het idee "Een nieuwe garderobe uit eigen kast" wat inhoudt dat je een passend kledingstuk krijgt dat wel gedragen gaat worden en verspilling op dit gebied overbodig maakt.

 

Als imago-styliste kan ik je laten ontdekken welke kleding past bij jouw innerlijke en uiterlijke kwaliteiten. We kiezen voor een mooie balans tussen jouw identiteit en je kleding. Zodat je met zelfvertrouwen kan laten zien welk mooi mens je werkelijk bent en kan doen wat je hart wenst.

 

Ik kan jou helpen bij het versterken van jouw persoonlijkheid. We doen dit door een analyse te maken van je kleur-, stijl-, en figuurvormen. Jouw persoonlijkheid is een combinatie van meerdere factoren.

Platform PowerVrouwen, Portret van een PowerVrouw, Wies van Beek

Het werken met de adem neemt steeds meer in populariteit en bekendheid toe.

Steeds meer mensen en bedrijven ontdekken de adem als tool voor een meer ontspannen, gezonder en bewuster leven, voor heling en transformatie en voor persoonlijke ontwikkeling. 

 

Vele wegen leiden naar mijn droom

 

In mijn carrière heb ik verschillende paden bewandeld.

Ik startte in het onderwijs waar ik les gaf in mode en commercie aan middelbare scholieren. In het bedrijfsleven werkte ik als sales en marketing manager.
Mijn liefde voor schoonheid bracht mij richting interieurdesign. Later maakte ik een overstap naar media en werkte ik voor ELLE Decoration en LINDA. 

 

Prachtige banen en toch voelde ik dat het tijd werd voor een nieuwe stap. Ik wilde meer verdieping in mijn leven. N.a.v. verschillende trainingen die ik heb gevolgd waar de adem een onderdeel was, was ik verrast hoe krachtig mijn eigen ademhaling kan zijn voor mijn bewustwording en vitaliteit. 

Mijn nieuwsgierigheid was gewekt en heb besloten een ademopleiding te gaan volgen. Daar vind ik mijn missie.

Ik wil mensen vitaler en gelukkiger maken via de adem. Ik ben ambassadeur van de adem en eigenaar van BREATHCOMPANYPlatform PowerVrouwen, Portret van een PowerVrouw, Zoe Weenink

Zoë Weenink is erkend Moneybird Adviseur.

 

Zij is werkzaam als financieel virtueel adviseur, met Moneybird als expertise.

 

 

Ik werk volledig online en dat bevalt me heel goed, ook mijn klanten vinden dit geen probleem. Energie krijg ik van de zoomsessies met mijn klanten en het daadwerkelijk werken in hun administratie. De grootste kick krijg ik van een opgeschoonde balans.

 

Locatie onafhankelijk werken is voor mij heel belangrijk. Een deel van het jaar werkte ik vanuit Tenerife. Zon, zee, bergen, altijd buiten leven en heel belangrijk: bijna geen muggen!

I love it!