Gezocht: Ambassadeurs per Provincie


Het platform PowerVrouwen Nederland zet zich in voor gezond vrouwelijk ondernemerschap

Het platform PowerVrouwen bestaat sinds 2019 en wij willen verder groeien met ook de mogelijkheid voor Live Ontmoetingen tot netwerkbijeenkomsten door heel Nederland

 

Wij organiseren online bijeenkomsten en bieden diverse andere mogelijkheden om met elkaar te kunnen sparren, om van elkaar te leren en verder te groeien. Ook op financieel gebied bieden wij een aantal mogelijkheden voor financiële rust. 

 

De live bijeenkomsten - De Meet & Eat - worden 4 x per jaar georganiseerd in Barendrecht en omgeving. 

 

Voor alle 12 provincies zoals hier aangegeven op de kaart zoeken wij een PowerVrouw, een Ambassadeur/Organisator die in haar provincie in ieder geval 4 x per jaar een Meet & Eat organiseert 

 

Op dit moment organiseert de oprichter van het platform Marthe van der Linden alles en zo ook de Meet & Eat in Zuid-Holland (Barendrecht en omgeving). Zij gaat de Meet & Eat de komende jaren langzaamaan overdragen, zodat ook de provincie Zuid-Holland er nu al bij staat.

 


Wie zoeken wij?

 

  1. Mensen met affiniteit met ons platform en waar wij voor staan: Samen Gezond Ondernemen, waarbij wij ons sterk maken voor financieel, lichamelijk en mentaal welzijn, het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling, groei en al je talenten.
  2. Al een aantal jaren aan het ondernemen, zodat je al wel weet wat er allemaal bij komt kijken. 
  3. De mogelijkheid hebben om dit te organiseren, het gaat er in ieder geval om dat je in jouw provincie 4 x per jaar de Meet & Eat organiseert.
  4. Marthe organiseert de Meet & Eat Ontmoetingen zelf en zij verzorgt daar de catering voor. Deze Meet & Eat Ontmoetingen zijn inbegrepen bij het jaarlidmaatschap van PowerVrouwen ad € 180,-. Het is dus belangrijk dat je graag kookt en dat de maaltijden ook gezond én voedzaam zijn, dat is immers iets waar wij voor staan. 

 

Wat bieden wij?

  1. Dit volledige online platform en alle mogelijkheden die wij nu bieden zijn ook voor jou beschikbaar. Voor jou is dit gratis. De nieuwe leden die jij aanbrengt betalen uiteraard gewoon ons jaarlidmaatschap en daarna hebben zij ook overal toegang toe. 
  2. Je ontvangt 40% commissie van het jaarlijkse lidmaatschap - dat bedraagt in 2024 € 180,- inclusief btw - per nieuwe member. 

Voor alle informatie en kijken of er een match is, gaat Marthe graag eerst in gesprek met je.

Neem contact met Marthe op via marthe@powervrouwen.org bij interesse