Onze Investeerders

Investeer in Gezond Vrouwelijk Ondernemerschap!Mede dankzij onze investeerders kunnen wij verder groeien, ontwikkelen in en mogelijk maken voor gezond vrouwelijk ondernemerschap. 

Lia van den Berg is investeerder van het platform PowerVrouwen

Lia van den Berg is psychosociaal therapeut en schrijver van het boek 'Een huis vol emoties'.

 

In haar praktijk helpt ze mensen hun emoties onder ogen te zien en deze te gebruiken als wegwijzers naar een vervuld leven.

Wies van Beek is investeerder van het platform PowerVrouwen

Wies van Beek is ambassadeur van de adem en eigenaar van Breathcompany.

 

Haar missie is mensen vitaler en gelukkiger te maken via de adem.

 Marja Donze, Mindful Coach en investeerder in het platform PowerVrouwen

Marja Donze is Mindful Coach 

 

Zij werkt met zeeuwse nuchterheid met Bewegen, Ademhalingstechnieken en Mindfulness om grip te krijgen op Rust, Bewustwording en Mindset. 

Monique den Boer is investeerder van het platform PowerVrouwen

Monique den Boer is als creatief coach opgeleid en specialist Neurographica

 

Met Neurolines.nl biedt zij tekenen voor coaching en self-coaching aan. Je komt tot mindfulness & positieve mindset. Ursula Min, investeerder in het platform PowerVrouwen

Ursula Min is werkzaam als Integrator

 

"In mijn werk als integrator zet ik de plannen om in concrete taken en doelen, zet het uit in het team, analyseer de voortgang door middel van data, zorg dat alle processen in kaart worden gebracht en ik zorg dat er eindelijk écht taken van het bordje van de onderneemster gaan. Zodat de onderneemster zorgelozer, vrijer en leuker kan ondernemen. 

 

De energie die vrijkomt als de flow in het bedrijf is gevonden, is magisch. Dan wordt het onmogelijke ineens mogelijk."

Tonny van der Linden is investeerder van het platform PowerVrouwen

Tonny van der Linden is Imago Consultant

 

Laat jezelf stralen van top tot teen op een natuurlijke en duurzame manier!

 

"Ontdek hoe ik met Japanse gezichtsmassage, kleur- en glansanalyse en persoonlijk advies tijdens het personal shop event jouw unieke schoonheid naar voren kan brengen. Met trots, zelfvertrouwen en liefde voor jezelf. “

 

 Cathy Jansen, investeerder van het platform PowerVrouwen

Cathy werkt als coach voor HSP & WERK

 

“Sinds juni 2021 ben ik werkzaam als coach voor HSP & WERK. Het is mijn missie om anderen in te laten zien dat je het leven kunt leiden wat je zelf wilt en op jouw manier, vanuit jouw unieke ‘zijn’.

Je werkende leven is een essentieel onderdeel van je geluk. Het feit dat je als HSP persoonlijkheid de keuze maakt om bij HSP & WERK een traject te starten, betekent dat je het jezelf waard vindt om jezelf te ontwikkelen. Dat gun ik iedereen!”

ANWOL B.V., investeerder en sponsor van het platform PowerVrouwen

Marthe van der Linden is natuurvoedingskok, financieel planner en leefstijlconsulent. En initiatiefnemer van het platform PowerVrouwen.

Vanuit dit platform en vanuit haar andere bedrijf ANWOL zet zij zich in voor een ontspannen en natuurlijk gezond ondernemend leven. Dit doet zij vanuit verbinding en regelmatig in samenwerking met andere ondernemers. Met o.a. workshops, praktijkgerichte trainingen en events die gericht zijn op het bevorderen van financiële, mentale, emotionele en fysieke gezondheid.Chantel van Eijsden, investeerder van het platform PowerVrouwen

Chantel van Eijsden, eigenaar van Beauty & Health for Body & Mind in Dordrecht

 

"Mijn vak is echt mijn passie

Al 25 jaar begeleid ik vrouwen met diverse huidproblemen. Gedreven door mijn eigen huidproblemen. Als kind zijnde had ik heel veel last van hyperventilatie en eczeem. Met natuurlijke producten kreeg ik dit onder controle. En dat gun ik jou ook! Ik vind het elke keer weer een wonder om te zien hoe met de juiste producten de huid weer opknapt. Je kan mij ook elk jaar weer terug vinden in de schoolbanken om zo altijd het beste advies te kunnen geven. Ik hou van de natuur en dan vooral van de rust. Een paar jaar geleden kreeg ik een burn-out, de boot was mijn redding. Uit eigen ervaring weet ik wat stress met je huid doet.

Liefs Chantel"

 

Kirsten Burg-Lehmkuhl, investeerder van het platform PowerVrouwen

Kirsten Burg-Lehmkuhl, eigenaar van Simplusity Brigitte van Uden, investeerder van het platform PowerVrouwen

 

Brigitte van Uden

 

Virtueel Assistant / Leefstijlcoach / Gewichtsconsulent 

 

Als Virtual Assistant (VA) of Virtueel Assistent bied ik ondernemers en bedrijven administratieve en operationele ondersteuning op afstand. Door jou als ondernemer te ontzorgen, kan jij je richten op de prioriteiten binnen jouw onderneming.

 

De ondersteuning die ik bied als Virtueel Assistent kan variëren van het opzetten van de (digitale) administratie en sociale media beheer tot het bijhouden van de website en organiseren van evenementen.  

Margot Rombout, Winstadviseur, portret PowerVrouwen

Margot Rombout, Winstadviseur

 

Mijn missie is: 'hou je financiën in balans terwijl je geniet van het leven.'

 

'In 2009 heb ik de opleiding Belastingconsulent afgerond en ben ik gestart met mijn eigen bedrijf Rombout Belastingadvies. Naast particulieren heb ik ook veel ondernemers geholpen met hun administratie en belastingaangiften.

 

Bij elke bespreking van de jaarcijfers met de ondernemers vertelde ik hoe belangrijk het was om geld opzij te zetten. Voor de btw, inkomstenbelasting, eigen salaris, pensioen, investeringen. Dit alles kan met het Profit First systeem.

 

Financieel Bewust met een Gezonde Mindset 

Maar ik miste hierbij nog wat. Het verhaal van Profit First is prima, maar het is alleen gericht op de financiën en het gaat voorbij aan de mindset van de ondernemer. Ik werk graag samen met de ondernemer, waarin ik beide aspecten meeneem. Zodat de ondernemer voluit kan gaan in haar bedrijf: financieel en zonder belemmeringen naar een succesvol bedrijf!'Hanneke Teisseire, investeerder van het platform PowerVrouwen

Hanneke Teisseire

 

Hanneke is een praktisch ingestelde Professional Organizer.

Ik help ondernemers en werknemers, met het beter plannen/organiseren van hun taken en agenda met het doel om einde van de dag fijn af te sluiten en niet gestresst huiswaarts te keren.

 

Ik help ook mensen thuis met het ontspullen, opruimen van hun 'chaos' en het brengen van structuur zodat je huis weer als je thuis voelt. 

portret van een powervrouw en medeinvesteerder Petra Steffens

 

 

Petra Steffens, dat ben ik. Van Petra tekst&taal. Met in mijn etalage:

  • Het uit handen nemen van het schrijven van teksten - als dat zelf niet goed lukt of tijd ontbreekt - met als resultaat dat precies de juiste boodschap overkomt.
  • Aanmoediging voor anderen om zelf te schrijven, als daar onzekerheid over bestaat. 
  • Een professionele tekstcheck: feedback op zelf geschreven teksten. Zo maken we samen teksten sterk en krachtig.
  • Bedrijfs- en ondernemersverhalen schrijven en bijpassende LinkedInprofielen en OVERMIJ pagina's. Dit doe ik door te interviewen en écht in gesprek te gaan.


Birgit Charles, investeerder van het platform PowerVrouwen

Birgit Charles

 

Mensen blij maken met een schildering is een mooi vak. Met veel passie, kennis en ervaring maak ik muurschilderingen bij mensen thuis of op kantoor. Elke keer als ik mensen zie stralen bij het eindresultaat en later een bedankberichtje krijg, weet ik dat ze er écht blij mee zijn. En dat geeft voldoening.

 

Door de jaren heen heb ik mij breed ontwikkeld. Van heel strakke stijlen tot meer realistisch, de diversiteit houdt het leuk. De onderwerpen zijn enorm verschillend: een landschap, dieren, groente, een stad, portret, cartoons, landkaarten, actiefiguren en teksten. Naast muurschilderingen kun je bij mij ook terecht voor een schilderij op canvas.