Onze Investeerders

Investeer in Gezond Vrouwelijk Ondernemerschap!Mede dankzij onze investeerders kunnen wij verder groeien, ontwikkelen in en mogelijk maken voor gezond vrouwelijk ondernemerschap. 

 

Zowel bedrijven als particulieren kunnen investeren in het platform PowerVrouwen Nederland.

Als bedrijf vermelden wij je graag op onze website, maar dat is uiteraard geen verplichting.

Birgit Charles

 

Mensen blij maken met een schildering is een mooi vak. Met veel passie, kennis en ervaring maak ik muurschilderingen bij mensen thuis of op kantoor. Elke keer als ik mensen zie stralen bij het eindresultaat en later een bedankberichtje krijg, weet ik dat ze er écht blij mee zijn. En dat geeft voldoening. 

Wies van Beek is investeerder van het platform PowerVrouwen

Wies van Beek is ambassadeur van de adem en eigenaar van Breathcompany.

 

Haar missie is mensen vitaler en gelukkiger te maken via de adem.

 

Het werken met de adem neemt steeds meer in populariteit en bekendheid toe. Steeds meer mensen en bedrijven ontdekken de adem als tool voor een meer ontspannen, gezonder en bewuster leven, voor heling en transformatie en voor persoonlijke ontwikkeling. Marja Donze, Mindful Coach en investeerder in het platform PowerVrouwen

Marja Donze is Mindful Coach 

 

Zij werkt met zeeuwse nuchterheid met Bewegen, Ademhalingstechnieken en Mindfulness om grip te krijgen op Rust, Bewustwording en Mindset. 

Monique den Boer is investeerder van het platform PowerVrouwen

Monique den Boer is als creatief coach opgeleid en specialist Neurographica

 

Met Neurolines.nl biedt zij tekenen voor coaching en self-coaching aan. Je komt tot mindfulness & positieve mindset. Petra Steffens, investeerder in het platform PowerVrouwen Nederland

Petra Steffens, dat ben ik. Van Petra tekst&taal. Met in mijn etalage:

  • Het uit handen nemen van het schrijven van teksten - als dat zelf niet goed lukt of tijd ontbreekt - met als resultaat dat precies de juiste boodschap overkomt.
  • Aanmoediging voor anderen om zelf te schrijven, als daar onzekerheid over bestaat. 
  • Een professionele tekstcheck: feedback op zelf geschreven teksten. Zo maken we samen teksten sterk en krachtig.
  • Bedrijfs- en ondernemersverhalen schrijven en bijpassende LinkedInprofielen en OVERMIJ pagina's. Dit doe ik door te interviewen en écht in gesprek te gaan.
Tonny van der Linden is investeerder van het platform PowerVrouwen

Tonny van der Linden is Imago Consultant

 

Laat jezelf stralen van top tot teen op een natuurlijke en duurzame manier!

 

"Ontdek hoe ik met Japanse gezichtsmassage, kleur- en glansanalyse en persoonlijk advies tijdens het personal shop event jouw unieke schoonheid naar voren kan brengen. Met trots, zelfvertrouwen en liefde voor jezelf. “

 

 Cathy Brouwer, investeerder van het platform PowerVrouwen

Cathy Brouwer is werkzaam als Teamcoach en Organisatiecoach.

 

Met ruim 20 jaar P&O ervaring, creëer ik vertrouwen en leg ik verbindingen binnen en tussen teams ter bevordering van samenwerking, eigen regie en professionalisering.

ANWOL B.V., investeerder en sponsor van het platform PowerVrouwen

Marthe van der Linden is natuurvoedingskok, financieel planner en leefstijlconsulent. En initiatiefnemer van het platform PowerVrouwen.

Vanuit dit platform en vanuit haar andere bedrijf ANWOL zet zij zich in voor een ontspannen en natuurlijk gezond ondernemend leven. Dit doet zij vanuit verbinding en regelmatig in samenwerking met andere ondernemers. Met o.a. workshops, praktijkgerichte trainingen en events die gericht zijn op het bevorderen van financiële, mentale, emotionele en fysieke gezondheid.Chantel van Eijsden, investeerder van het platform PowerVrouwen

Chantel van Eijsden, eigenaar van Beauty & Health for Body & Mind in Dordrecht

 

"Mijn vak is echt mijn passie

Al 25 jaar begeleid ik vrouwen met diverse huidproblemen. Gedreven door mijn eigen huidproblemen. Als kind zijnde had ik heel veel last van hyperventilatie en eczeem. Met natuurlijke producten kreeg ik dit onder controle. En dat gun ik jou ook! Ik vind het elke keer weer een wonder om te zien hoe met de juiste producten de huid weer opknapt. Je kan mij ook elk jaar weer terug vinden in de schoolbanken om zo altijd het beste advies te kunnen geven. Ik hou van de natuur en dan vooral van de rust. Een paar jaar geleden kreeg ik een burn-out, de boot was mijn redding.

Kirsten Burg-Lehmkuhl, investeerder van het platform PowerVrouwen

Kirsten Burg-Lehmkuhl, eigenaar van Simplusity in Maastricht en auteur van het boek 'Geld is Tijd'

 

Mijn drijfveer

Als kind kreeg ik thuis vaak te horen ‘dat kan niet’ of ‘dat kunnen we ons niet veroorloven!’ Vreselijk vond ik dat elke keer. Ik weet niet meer precies hoe het ging, maar op een gegeven moment besloot ik: Ik wil dat later nooit meer hoeven te zeggen.

 

Financiële vrijheid betekent voor mij dat ik niet afhankelijk ben van een werkgever om financieel rond te komen. Sterker nog, het geeft me nu de vrijheid om zelf te bepalen wanneer en hoe ik wil werken. Die vrijheid gun ik iedereen!Brigitte van Uden, investeerder van het platform PowerVrouwen

Brigitte van Uden

 

Virtueel Assistant / Leefstijlcoach / Gewichtsconsulent 

 

Als Virtual Assistant (VA) of Virtueel Assistent bied ik ondernemers en bedrijven administratieve en operationele ondersteuning op afstand. Door jou als ondernemer te ontzorgen, kan jij je richten op de prioriteiten binnen jouw onderneming.

 

De ondersteuning die ik bied als Virtueel Assistent kan variëren van het opzetten van de (digitale) administratie en sociale media beheer tot het bijhouden van de website en organiseren van evenementen.  

Margot Rombout, Winstadviseur, portret PowerVrouwen

Margot Rombout, Winstadviseur

 

Mijn missie is: 'hou je financiën in balans terwijl je geniet van het leven.'

 

'In 2009 heb ik de opleiding Belastingconsulent afgerond en ben ik gestart met mijn eigen bedrijf Rombout Belastingadvies. Naast particulieren heb ik ook veel ondernemers geholpen met hun administratie en belastingaangiften.

 

Bij elke bespreking van de jaarcijfers met de ondernemers vertelde ik hoe belangrijk het was om geld opzij te zetten. Voor de btw, inkomstenbelasting, eigen salaris, pensioen, investeringen. Dit alles kan met het Profit First systeem.Hanneke Teisseire, investeerder van het platform PowerVrouwen

Hanneke Teisseire

 

Hanneke is een praktisch ingestelde Professional Organizer.

Ik help ondernemers en werknemers, met het beter plannen/organiseren van hun taken en agenda met het doel om einde van de dag fijn af te sluiten en niet gestresst huiswaarts te keren.

 

Ik help ook mensen thuis met het ontspullen, opruimen van hun 'chaos' en het brengen van structuur zodat je huis weer als je thuis voelt.