Dorine Boudewijn

Portretten_PowerVrouwen_Dorine Boudewijn_Meerdanstijl

   Eigenaar van Studio Do


 

Eigen stijl, dat is niet alleen iets wat je in je kledingkast tegenkomt. Als je je kleedt naar wie je bent, kom je jouw stijl in alles tegen: woordkeuze, hobby's, vrienden, werk, muziek, vakantiebestemmingen, noem maar op. In (zo ongeveer) 25 jaar kleding maken leerde ik dat elk kledingstuk (vooral de lievelingen) een stukje van jezelf zichtbaar maakt.


Kleding is fantastisch speelgoed om verschillende kanten van jezelf te ontdekken. Kleding is ook helend: als je weinig energie hebt kan kleding een oppepper zijn of het kan je een gevoel geven van zindering, van eigenwaarde, als je even niet meer weet waar je het allemaal voor doet. Je kunt kleding doelbewust inzetten of intuïtief kiezen wat bij je past. Het maakt niet zoveel uit, als je maar dicht bij jezelf blijft.

 

 

Dat is nou juist het lastige. Zie maar eens te vinden wat 100% jij is. En als je dat hebt gevonden, durf je het dan ook te dragen? Of wil je liever niet uit de toon vallen? Weet je überhaupt wat jou maakt tot wie je bent? Pas je je makkelijk aan of doe je eigengereid wat je wil? Ik gun jou (en ieder mens) de vrijheid om te zijn wie je bent. De dingen doen op jouw manier en dat laten zien in jouw stijl. Of dat nou binnen de gebaande paden is of buiten alle hokjes om. Als jij maar ontspannen jezelf bent.

 

 

Want dat doet kleding: het maakt je zelfverzekerder, geeft je het gevoel mooi te zijn op je eigen manier en het helpt je te ontspannen in elke situatie. Mits je kiest wat werkelijk bij je past. Ik help je te groeien in je eigen stijl en duurzame keuzes te maken.

Als je wil leer ik je zelfs te toveren met naald en draad, zodat jij letterlijk en figuurlijk jezelf kunt vormgeven. Mijn trajecten zijn een ontdekkingsreis in je eigen kledingkast. Omdat iedereen uniek is, ziet elk traject er net anders uit.

 

Wil jij grip krijgen op jouw eigen stijl, dan ga ik graag met je in gesprek.