Dorine Boudewijn

Portretten_PowerVrouwen_Dorine Boudewijn_Meerdanstijl

   Eigenaar van Meer dan stijl


Meer dan stijl staat voor leven, werken en kleden op jouw manier. Ik ga je geen vastomlijnde moderegels opleggen, maar help je een stijl te vinden waarin jij kunt ontspannen en jezelf kunt zijn. We beginnen bij wie jij in de kern bent en gaan via jouw passies, talenten, werk en interesses naar een stijl waarmee je een onvergetelijke indruk maakt. Zo werken we samen aan een authentieke garderobe die jouw persoonlijke kracht weerspiegelt. 

 

Vieren dat we allemaal anders zijn

 

Geen mens is hetzelfde. Iedereen heeft een eigen skill set, een eigen manier van doen, een eigen stijl, en eigen visie op zichzelf en de wereld. Die diversiteit wil ik vieren. Om dat te kunnen vieren halen we wat er binnenin (verborgen) zit, naar buiten, zodat we zien hoe rijk we zijn met z'n allen. 

 

Haal meer uit je leven

 

Eruit halen wat erin zit. Dat is een beweging van binnen naar buiten. Het verbaast dan ook niet dat het innerlijk en uiterlijk elkaar op de voet volgen. Als je je uiterlijk radicaal verandert, doet dat iets met je hoe je je voelt. Als je een transformatie hebt doorgemaakt, voel je je vaak niet meer tot je recht komen in je oude stijl. Daarom zijn kleur en kleding een prachtige katalysator voor je persoonlijke groei.

 

Ik help je te ontdekken

  • Wat jou bijzonder maakt en hoe je jezelf kunt zijn.
  • Hoe jij uitdrukking kunt geven aan je persoonlijke kracht en zichtbaar wordt voor de wereld.
  • Hoe jij je het fijnst voelt en het best tot je recht komt in relatie tot anderen (als collega, als ondernemer, als vriendin etc.).

Als mode-ontwerper en identiteitscoach leid ik je via een kleurrijke, creatieve en duurzame weg naar je authentieke zelf en een kledingkast die jou zichtbaar maakt.

 

Meer weten? Met de Kleurverkenner ontdek je wat kleur voor jou kan doen. Download 'm hier gratis op mijn site. Of volg mij via Instagram, Facebook of LinkedIn.