Gaby Kooijman

Gaby Kooijman, Gabees Fotografie, Portret PowerVrouwen,

Eigenaar van Gabees Fotografie


Ik ben Gaby Kooijman (1973), een 'ras-echte-rotterdammerT' en sinds een jaar of 20 woonachtig in Barendrecht, samen met de vader van én samen met onze twee jongens, Damian (2000) en Kai (2004).

 

Ik ben vrouw, moeder, zus, tante, vriendin, nicht, dochter en fotograaf.

Naast deze titels hecht ik aan een aantal merken, ik fotografeer altijd met NIKON, bewerk mijn foto's op een APPLE, bel met een IPHONE en draag 's zomers vaak Allstars. Bestonden deze producten in het roze, dan waren ze roze!

Ik geef toe: Roze Allstars √ Roze iPhone √

 

Sinds een jaar of drie is mijn fotostudio gevestigd in het centrum van Barendrecht. Ik ben begonnen als gezin- en kinderfotograaf (mijn kinderen achtervolgde ik met mijn fototoestel tot ze er niet goed van werden) maar nu merk ik dat ik mijn werkgebied langzaam verplaats naar bedrijfsfotografie.

 

Ik fotografeer het liefst mensen. Mensen in de studio, mensen op lokatie, bruiloften, baby's, gezinnen, werknemers en ga zo maar door. Daarnaast fotografeer ik ook producten en (huis-)dieren.

 

Ik word in de omgang met de klanten een soort "Kameleon", ik pas me aan zonder mezelf te verliezen. Met mij ben je niet in 10 minuten klaar, we drinken koffie als we in de studio zijn, maken een praatje en als iedereen er klaar voor is, beginnen we met fotograferen. Ik ben ervan overtuigd dat dit de foto's ten goede komt!

 

Wil je meer over mij weten? Kijk dan op Facebook, op Instagram Gabees Fotografie of Instagram Gabees Bedrijfsfotografie of op mijn website.