Marthe van der Linden

PowerVrouwen_portretten_Marthe_van_der_Linden
Met ❤dank aan fotografe Gaby Kooijman

Eigenaar van meerdere bedrijven


WIL-LEM Administraties

Sinds 2014 ben ik ondernemer en ik ben vanuit een WW-uitkering gestart met een administratie- en boekhoudkantoor voor kleine zelfstandigen: de zzp-er, eenmanszaken en vof's. Mijn achtergrond is ook die van boekhouder en financieel manager en voorheen heb ik altijd in loondienst gewerkt.

 

Beste Vriendjes

Tegelijkertijd -sinds 2014- ben ik ook wat gaan doen met mijn liefde voor kinderen, dieren en illustreren. Dit alles heb ik samengebracht en zo ontstond de kleine cadeautjes webshop voor kinderen Beste Vriendjes.

 

WIL-LEM Trainingen

Ik merkte gedurende het ondernemen dat ik vooral blij word om mensen/ondernemers persoonlijk te begeleiden en te adviseren. En vanaf 2018 geef ik diverse trainingen, zoals de training het starten van je eigen administratiekantoor en de erg leuke groepstraining 'Droom Groot, Start Goed' voor startende ondernemers. Ik richt me met name op mensen die al een tijdje uit de running zijn maar graag weer terug willen keren in het arbeidsproces en/of mensen die vanuit een WW-uitkering hun eigen bedrijf willen starten. 

 

PowerVrouwen

Het platform PowerVrouwen heb ik medio 2019 opgericht nadat ik zelf daarvoor jaren te lang in mijn eentje heb lopen strugglen. Ik vroeg steun en advies aan de mensen in mijn eigen omgeving. Allemaal geen ondernemers en ik raakte in het ondernemen én het leven het spoor een beetje bijster. Ik probeerde overeind te blijven maar raakte langzaamaan helemaal uitgeput: mentaal, lichamelijk en financieel.

 

Ik kwam er weer bovenop door voor mezelf te gaan kiezen: door rust te nemen, afscheid te nemen van

werkzaamheden waar ik niet meer blij van werd en mij te gaan focussen op die dingen waar ik energie van krijg.

En vooral door te gaan werken aan mijn eigen kracht én persoonlijke ontwikkeling.

 

In plaats van televisie kijken ging ik weer lezen en ik kreeg inspiratie van andere ondernemers. Ik creëerde voor mezelf een dagelijks ritme in mijn leven met aandacht voor meditatie, visualisatie, gezonde voeding, wandelen in de natuur, en focus op een gezonde ademhaling want die zat bijna altijd te hoog.

 

De financiële zorgen bleven wel, totdat ik op een nacht niet kon slapen en naar een aflevering van 'I Love Lucy' keek: een oude show uit de jaren '60 met in de hoofdrol actrice Lucille Ball. Het bracht me op een idee voor mezelf een systeem te ontwikkelen waarbij ik voor financiële rust ging zorgen. Dit systeem tezamen met mijn andere manier van leven zorgde ervoor dat ik meer en meer de balans terug vond in mijn leven.

 

Ik gun dit iedereen en als vrouw én ondernemer zet ik mij met PowerVrouwen in voor vrouwelijke ondernemers om te voorkomen dat zij -net zoals ik die paar jaar geleden- het spoor bijster raken.

 

Samen met Brigitte en Tonny ondersteun ik vrouwelijke ondernemers in het ondernemerschap. Voor deelname betalen leden een lidmaatschapsbijdrage en zij ontvangen daar veel moois voor terug zoals:

  • een goodiebag bestaande uit vrouwelijke producten
  • een eigen pagina (portret)
  • een eigen videopresentatie (in gesprek)
  • een eigen film (in actie)
  • het gratis plaatsen van evenementen op onze agenda
  • het ontvangen van commissie
  • PR via ons netwerk en sociale media: facebook, linkedin, instagram, eigen You Tube-kanaal en google
  • korting voor aankopen in de winkel én op workshops, trainingen etc.
  • gratis meedoen met onze online netwerkmeetings die wij 12 x per jaar organiseren

Dit alles om SAMEN GEZOND TE ONDERNEMEN

 

Doe je mee? Voel je welkom in dit warme ondernemersnest!

Ik ben zelf vooral actief -buiten de sociale media om- maar binnen én voor dit netwerk én werk hard aan

verdere verbreding en verdieping.

 

En verdere groei van mijn bedrijven zoals: de oprichting van ANWOL B.V. per 1 januari 2022! 

 

ANWOL staat voor A Natural Way of Living 🍀

 

Zo nu en dan plaats ik wel een post op Linkedin en op Facebook. Maar ik hou vooral van delen van

posts van mn andere vrouwelijke ondernemers: ik zie zoveel moois voorbij komen ❤