Marthe van der Linden

PowerVrouwen_portretten_Marthe_van_der_Linden
Met ❤dank aan fotografe Gaby Kooijman

Eigenaar bij A Natural Way Of Living en Initiatiefnemer van het Platform PowerVrouwen


Welkom op mijn pagina!

 

 

Ik ben Marthe van der Linden, 52 jaar jong (anno 2024). 

Sinds 2022 ben ik werkzaam als Financieel Planner & Businessmentor voor startende ondernemers en  als Leefstijlconsulent & Natuurvoedingskok

 

Ik heb een achtergrond in financieel management, boekhouding en belastingconsultancy en heb 15 jaar in loondienst in de Accountancy wereld gewerkt. Van 2013 tot 2023 runde ik mijn eigen Boekhoud- en Advieskantoor WIL-LEM Administraties, vernoemd naar mijn vader Willem. Gedurende die 10 jaren begon ik te groeien, niet alleen met mijn bedrijf maar ook als persoon. Ik groeide een andere kant op en kwam er door persoonlijke ontwikkeling en coaching achter waar mijn talenten lagen. Steeds meer ging ik mijn passies én vooral mijn hart volgen en leerde ik op vertrouwen en los laten.

 

In het ondernemerschap heb ik helemaal mijn thuis gevonden en ik heb meerdere bedrijven, waarbij ik samenwerk met andere ondernemers en met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

 

Vanuit mijn bedrijven geef ik praktijkgerichte trainingen en workshops op het gebied van in ontspanning ondernemen, een gezonde leefstijl en het creëren van gezond financieel inzicht. Al mijn activiteiten vind je terug op de agenda van PowerVrouwen

  

Platform PowerVrouwen

In 2019 ben ik gestart met het opzetten van het platform PowerVrouwen.

Een warme community voor vrouwelijke ondernemers, waarbij wij ons richten op gezond ondernemerschap op het gebied van financieel, mentaal en lichamelijk welzijn. Samen met een team en onze leden organiseren wij diverse online en live events waarbij wij elkaar stimuleren en inspireren tot verdere persoonlijke ontwikkeling en een gezond stabiel bedrijf. 

 

A Natural Way Of Living 

Bij het platform PowerVrouwen zet ik mij met veel passie en plezier in voor vrouwelijke ondernemers. Dat doe ik samen met een team en onze leden. Vanuit mijn bedrijf ANWOL wat staat voor A Natural Way Of Living zet ik mij in voor een natuurlijk gezonde wereld.  Met:

  • respect voor de natuur
  • leven met de seizoenen
  • leven in eenvoud
  • rust, ruimte en regelmaat
  • mentale, fysieke en financiële balans
  • liefde en aandacht voor elk levend wezen

Gezondheid, voeding en koken

Bezig zijn met voeding, eten, koken. Het loopt als een rode, of eigenlijk groene;-) draad door mijn leven. Op mijn 10e levensjaar, inmiddels alweer zo'n 40 jaar geleden, besloot ik vis noch vlees te eten. Ik werd dus wat ze noemen vegetariër. Waar het vegetarisch eten toen fantasieloos was, is dat nu wel anders. Rond mijn 30e volgde ik de opleiding tot natuurvoedingskok en -consulent. Waar het lange tijd bij een hobby bleef, ben ik mijn liefde voor gezonde onbewerkte natuurlijke voeding en mijn passie voor koken in de afgelopen jaren ook steeds meer professioneel aan het inzetten. 

 

Tekenen en Illustreren

Tekenen doe ik al bijna mijn hele leven. En op latere leeftijd kwam daar het illustreren bij. In het tekenen kan ik mijn emoties kwijt, maar het geeft me ook richting wanneer ik het even niet meer weet. En wanneer ik iets te lang te cijfermatig, analytisch en te veel in mijn hoofd heb gezeten, brengt het tekenen en het illustreren me weer de nodige ontspanning en balans. Voor deze creatieve uitspattingen heb ik een aparte website gemaakt: www.bymarthe.nl.

 

Passies

Mijn passies liggen bij cijfers, voeding, illustreren, creëren en verder ontwikkelen. Vanaf 2023 richt ik mij volledig op verdere ontwikkeling en het geven van trainingen:

  • aan startende én groeiende ondernemers
  • op het gebied van vitaliteit en natuurlijke gezondheid
  • op het gebied van gezond vrouwelijk ondernemerschap