Tonny van der Linden

Tonny van der Linden

Eigenaar van Tonny van der Linden


De wereld een beetje mooier maken start bij jouw garderobe. Want wist je dat de kledingbranche de meest vervuilende industrie op de wereld is! Als duurzaam ondernemer ontwikkelde ik daarom het idee "Een nieuwe garderobe uit eigen kast", wat inhoudt dat je een passend kledingstuk krijgt dat wel gedragen gaat worden en verspilling op dit gebied overbodig maakt.

 

Als imago-styliste kan ik je laten ontdekken welke kleding past bij jouw innerlijke en uiterlijke kwaliteiten. We kiezen voor een mooie balans tussen jouw identiteit en je kleding. Zodat je met zelfvertrouwen kan laten zien welk mooi mens je werkelijk bent en kan doen wat je hart wenst.

 

Ik kan jou helpen bij het versterken van jouw persoonlijkheid. We doen dit door een analyse te maken van je kleur-, stijl-, en figuurvormen. Jouw persoonlijkheid is een combinatie van meerdere factoren. Hoe mooi is het dan om dat terug te laten komen in je kleding! Ik kijk ook naar jouw lichaamsvormen, belijning en de structuur en textuur van je huid en haar. Weet je bijvoorbeeld dat je huid, haar en botstructuur gaan stralen als specifieke stoffen en dessins daarop aangepast worden? De contouren van je lichaam en gezicht zeggen alles over de belijning en vlakverdeling van de kleding.

 

Naast de workshops kleur en stijl, ben ik ook een eigen duurzame kledinglijn begonnen van alle kledingstukken die ik heb gekregen. Deze kledinglijn heet De Stijlanalist "uit de kast van...."

 

Ik ben werkzaam in Nijmegen en Rotterdam.

 

Wil je meer over mij weten en mijn bedrijf, stuur dan een e-mail naar tonnyvanderlinden69@gmail.com of kijk op mijn website www.tonnyvanderlinden.nl

 

Je kunt me volgen op Facebook en Linkedin onder de naam van Tonny van der Linden.