Masterclass: Leef je Talent!


Leef je Talent!

Maandag 5 september van 19:00-21:00

Masterclass Leef je talent

Er is iets wat jij als geen ander kan, iets waarvoor anderen je moeiteloos weten te vinden: je creatieve geest, zorgzaamheid, heldere blik, enthousiasme, de rots in de branding. Het is wat jou uniek maakt. Dit talent hoort bij jou. Tijd om te vieren en te laten zien dat dit is wie jij bent.

 

Tijdens deze Masterclass brengen we jouw nummer 1 kracht in beeld. Dat doen we aan de hand van de filosofie van de elementen (aarde, lucht, vuur en water) en de psychologie van kleur. Hiermee krijg je inzicht in wie je bent, jouw drijfveren en de manier van doen die bij jou past.

 

Hiermee krijg je inzicht in wie je bent, jouw drijfveren de manier van doen die bij jou past. Dit verpakken we in 4x kleur: 

  • Jouw kleurfamilie – verbinding vanuit je drijfveren
  • Jouw krachtkleur – je unieke kracht
  • Jouw balanskleur – de sleutel tot succes
  • Jouw kleurenpalet – laat zien wie je bent

En dat is nog niet alles. Na een masterclass vol inspiratie en out of the box werkvormen krijg je een rapport mee, waarin jouw kwaliteiten en kleuren nog eens helder uitgelegd staan.

 

Deze Masterclass nodigt je uit je talent te leven. Wat jou uniek maakt is een kracht en van waarde voor de wereld. Draag je krachtkleur (uit) en benut je volle potentieel. 

Dorine Boudewijn, Meer dan stijl

Locatie: Live in Nijmegen

 

Organisator: Dorine Boudewijn van Meer dan stijl

 

Data: 

 

Maandag 5 september van 19:00-21:00

 

Jouw investering: € 97,-

 

Voor meer informatie en inschrijven ga je naar:Voor meer informatie over Dorine en haar bedrijf, zie haar mooie portret: