LefWijf 3, 50 vrouwen, 50 verhalen ❤


LEFWIJF 3, 50 vrouwen, 50 verhalen

 

 

Het boek LEFWIJF 3

 

50 verhalen 50 vrouwen

 

Samengesteld door Lucinda Douglas

 

Het boek LEFWIJF 3, een schitterend en inspirerend boek met 50 verhalen, geschreven door 50 vrouwen en samengesteld door Lucinda Douglas.

 

Met onder andere het verhaal van Marthe van der Linden, oprichter van het platform PowerVrouwen, en Sylvia van Ostende, multitalent en lid van het platform PowerVrouwen.

 

'Op welk punt in je leven mag je kiezen? De auteurs van LEFWIJF 3 nemen op het cruciale moment het heft in eigen hand. Met verve, lef en wilskracht én met een lach en een traan want het leven spat ervan af. Van Justine die kiest voor het moederschap en Rania die haar geboorteland ontvlucht tot Irina die zich letterlijk naar boven kickbokst en Roeby die haar relatie tot de uiterste grens test. De verhalen van de vrouwen van LEFWIJF vormen een schat aan inspiratie om op het beslissende moment op te treden, je te laten zien en jouw leven te leiden. Rolmodellen aan het woord.'

   

Bestel jouw boek hier en maak je keuze uit dit leuke arrangement:

 

  1. € 24,50 incl. btw excl 4,10 portokosten
  2. € 24,50 én kom het persoonlijk afhalen op de gezellige ontvangstruimte in Barendrecht waar ik je graag verwelkom met een homemade lunch
  3. € 54,- incl. btw en ik kom naar je toe aankomende herfst, winter, lente met mijn picknicktas vol homemade lekkers en we maken samen een gezonde wandeling bij jou in de buurt (alleen voor leden)

 

❤ Als lid van PowerVrouwen mag je uiteraard je eigen persoonlijke kortingscode toepassen!

 

Het boek LEFWIJF 3 ontvang je cadeau bij het volgen van het 1-jarige programma DROOM GROOT START GOED speciaal ontwikkeld voor de startende vrouwelijke ondernemer die van haar eigen bedrijf DROOMT en daar van wil leven.

 

Wanneer je lid wordt van het platform PowerVrouwen mag je ook kiezen uit één van de mooie welkomstgeschenken met onder andere het boek LEFWIJF 3!

 

LefWijf 3, 50 vrouwen 50 verhalen

€ 28,60

  • Beschikbaar