· 

Vrouwen mét Power

Inspiratie

Vijf jaar geleden ben ik gestart met mijn eigen bedrijf. Het was iets wat ik eigenlijk altijd al graag wilde maar het lukte me nooit ook echt die stap te zetten. Totdat ik van het ene op het andere moment opeens op straat stond. Ik ging volop solliciteren en op gesprek bij bedrijven. Ik deed dat met weinig enthousiasme en het gaf absoluut geen positieve energie. Op een dag keek ik naar een foto van mijn vader Willem en op dat moment kreeg ik de inspiratie om mijn eigen koers te volgen.

Een eigen bedrijf

Ik besloot mijn eigen bedrijf op te richten. Iets wat ik eigenlijk altijd al had gewild, begon nu werkelijkheid te worden. Dat wil zeggen in mijn hoofd en op papier, want de klanten waren er toen nog niet.  Wat ik wel had was een heel duidelijk doel. En met dat doel voor ogen begon ik mijn plan te ontwikkelen. Met de bouw van mijn eigen website gaf ik vorm aan mijn eigen ondernemingsplan.  En door heel veel informatie te vergaren - dat is weer het mooie van in deze tijd leven - van internet. En veel boeken te lezen om zo mijn plannen in de juiste richting te leiden, begon mijn bedrijf te groeien én kwamen er weer nieuwe ideeën. Want één ding is zeker als mens én als ondernemer ben je nooit klaar. Blijf dus altijd werken aan je eigen potentieel.

Kracht

Mijn bedrijf bestaat nu 5 jaar. En daar ben ik best heel trots op. Is het altijd makkelijk geweest? Nee zeker niet. Het is soms zoeken naar kracht om weer door te gaan. En nog steeds struikel ik soms, val ik hard en sta ik weer op. Waarom? Nou heel simpel: ik vind het namelijk supergaaf of vetcool (tja ik ben 47, dan krijg je dat ;-)), mijn eigen bedrijf, mijn eigen lijn, mijn eigen tijdsindeling, mijn tijd zinvol besteden, maar vooral van waarde kunnen én mogen zijn voor andere ondernemers. 

Support

Wat ik zelf een beetje heb gemist in die afgelopen 5 jaar was contact, connectie met, gesteund worden door, ondersteuning bij ...kortom een supportteam om me heen had ik fantastisch gevonden. Begeleiding van díe Vrouwen met Power die ook al een tijd zelfstandig ondernemend zijn, dat geeft enorm veel energie én vertrouwen om door te zetten. En juist dat heb je regelmatig nodig, zo'n powerboost. Dat is ook de reden dat PowerVrouwen, hét landelijke platform voor alle vrouwelijke ondernemers is opgezet.