· 

Tara Mohr Playing Big

 

Tara Mohr

 

Playing Big is veel meer loyaal zijn aan je dromen dan aan je angsten.

 

Tara Mohr is een Amerikaanse coach en grondlegger van het 'Playing Big Leadership' programma voor vrouwen. Tara moedigt vrouwen aan groter te spelen in hun werk en in hun leven. In haar programma en in haar boek stelt zij dat vrouwen zich vaak onnodig klein houden. Hoeveel talenten en kwaliteiten ze ook hebben, vrouwen zien het niet altijd van zichzelf. Playing big gaat over jezelf laten horen en te luisteren naar je innerlijke mentor. 

 

Playing Big 

 

Playing Big staat voor het laten horen van je stem. Het is voor die vrouwen met ambities en dromen die zich vaak onnodig klein houden en te veel luisteren naar dat kritische stemmetje dat zegt: 'nu nog niet of dit kan ik toch niet'. Tara Mohr heeft jarenlange ervaring op het gebied van mindfulness, coaching en welzijn. Dit gecombineerd met wetenschappelijk onderzoek en spiritualiteit resulteerde in de ontwikkeling van Playing Big. 

 

Handvatten

 

Dit boek geeft je handvatten om je zelftwijfel te overwinnen en je ware dromen en ambities te onderzoeken en te realiseren. In 10 hoofdstukken laat Tara Mohr je zien hoe je kunt luisteren naar je innerlijke mentor en hoe je in je kracht kunt staan zodat je meer voldoening vindt in je leven en werk.

 

Innerlijke mentor

 

Tara Mohr leert ons te luisteren naar onze innerlijke mentor. De wijze, oudere en ervaren persoon die jou niet bekritiseert maar jou juist rustig en kalm adviseert. Tara Mohr geeft op haar website een mooie visualisatie om je eigen innerlijke mentor te ontdekken.

 

Wil je een volgende stap nemen in jouw leven en in jouw bedrijf, dan is dit boek echt een aanrader om te lezen. Het boek geeft een stappenplan hoe je de kracht van innerlijk werk combineert met hele praktische vaardigheden.