· 

Samen staan we sterk!

Geschreven door Marthe van der Linden

Misschien had je het al opgemerkt of nog niet maar dan zal ik het je vertellen: 'ik ben dol op cadeautjes geven'. 

 

En niet alleen cadeautjes maar ook gewoon-dat wil zeggen voor mij voelt het als iets heel gewoons- net dat beetje extra doen voor een klant, een vriend, vriendin en ja soms gewoon iemand die ik nog nooit heb ontmoet.

 

Ik geloof namelijk in een holistische manier van leven en daar is geven een onlosmakelijk deel van. Wist je dat door te geven op welke manier dan ook, of dat nu met een leuk cadeau, een compliment, leuk product of een mooie dienst is, er geluksgevoelens vrij komen.

 

Toch is het ook goed, zeker in deze onrustige tijd waarin we leven, jezelf zo nu en dan voorop te stellen en aan jezelf te geven. En nee, dat is zeker niet egoïstisch, het is juist pure noodzaak zodat je kunt zorgen voor precies de juiste balans in jouw leven.

 

De juiste balans op financieel, emotioneel en lichamelijk vlak. Daar draait het allemaal om bij PowerVrouwen. Zorg eerst goed voor jezelf pas dan ben je in staat om voluit te leven, te ondernemen én te geven.

 

Ben jij helemaal in balans? Met jezelf? Met je eigen bedrijf? Ja? Wat mooi, want je kunt dan van grote steun zijn voor een ander. Geven aan een ander zodat zij met jouw hulp mag groeien als persoon én met haar bedrijf. Zodat ook zij op een punt zal komen dat zij dit stokje van jou over mag nemen, door mag geven en de cirkel als het ware weer rond is.

 

Conclusie: geven is fijn, het maakt heel wat los bij jou, bij een ander én het zorgt voor geluksgevoelens. Hoe mooi is dat!

Reactie schrijven

Commentaren: 0