· 

Je mag gezien worden!

Geschreven door Marthe van der Linden

Ooit zei iemand tegen mij "laat je de deur open, je mag gezien worden!"

 

En natuurlijk wist ik dat wel "ik mag gezien worden" maar af en toe even de deur sluiten en jezelf terug trekken daar is helemaal niks mis mee. Sterker nog ik heb daar behoefte aan dus pas ik dat toe in mijn dagelijkse leven. Dit doe ik o.a. door de natuur in te trekken, door te mediteren, te dansen, door te lezen en mij te laten inspireren door andere mensen. Het maakt dat ik beter in mijn vel zit, iemand die meer en meer in balans is, iemand die goed voor zichzelf zorgt zodat ze beter kan presteren, beter door kan geven, beter leert te luisteren naar haar eigen innerlijke stem en naar die van een ander.

 

Dat is waar het bij PowerVrouwen om draait!

 

Jouw eigen UNIEKE ZELF

 

Achter jouw eigen unieke bedrijf schuilt jouw eigen unieke ik.

 

Laat je zelf maar zien want - echt waar - je mag gezien worden!

 

Laat je niet weerhouden door je angsten, je onzekerheden, je 'ik ben nog niet goed genoeg', ik heb dit idee nog niet goed uitgewerkt, ik heb dit nog nooit gedaan, ik ... ' en ga zo maar verder. Begin ergens of zoals de amerikanen zo mooi zeggen: 'Pitch your idea'. Het is zo mooi van in deze tijd leven dat er legio mogelijkheden zijn om dat te doen: online op diverse sociale media of in een besloten facebookgroep of op een netwerkevent of hier bij ons bij PowerVrouwen.

 

Zo ben ik ook met PowerVrouwen begonnen, omdat ik iets miste, ik kon het nergens vinden en toen besloot ik het zelf maar op te zetten;-) Is het al perfect? Absoluut niet. Het is volop in beweging, volop in ontwikkeling, volop aan het groeien en aan het bloeien. Net zoals jij en ik als mens én als ondernemer. Daarbij perfectie vind ik persoonlijk nogal saai.

 

Inmiddels staan er al 15 schitterende PowerVrouwen met hun eigen portret op de website en er volgen nog veel meer mooie portretten. 

 

Mogen wij jouw eigen UNIEKE ZELF ook zien?

 

Voel je welkom bij PowerVrouwen!

 

Voor elkaar, met elkaar, voor jezelf❤💪👍

Reactie schrijven

Commentaren: 0