Fun day 'Van Angst naar Verlangen' met Lia van den Berg en Marthe van der Linden ❤


Met Lia van den Berg, psychosociaal therapeut en schrijver van het boek 'Een huis vol emoties'

 

Je bent je onderneming gestart vanuit een verlangen. Een verlangen naar (financiële) vrijheid, naar zaken op jouw eigen manier doen of misschien na een heftige periode in je leven waarbij je besloot dat je het roer om wilde gooien. Je zult al snel gemerkt hebben dat het ondernemerschap een hobbelige weg is met pieken en dalen. Wat begon uit een verlangen kan zomaar omslaan in angst:

  • Wat als ik niet genoeg geld verdien?
  • Wat als ik niet goed genoeg ben?
  • Wat als ik ziek word en niet kan werken?
  • Wat als ik het niet aan kan en een burn-out krijg?
  • Wat als mijn gezin en mijn sociale leven er onder lijden?

Maar 'wat als' je je angsten je keuzes laat bepalen waardoor je dat wat je werkelijk wilt opgeeft? Dat zou toch heel jammer zijn?

 

Zowel je verlangen als je angst willen gezien en gehoord worden. Het zijn emoties die je de weg wijzen naar wat je werkelijk wilt. Maar uiteindelijk beslis jij welke weg je inslaat. Die van de angst? Of die van het verlangen?

 

Tijdens de Fundag van Angst naar Verlangen die Lia van den Berg samen met Marthe van der Linden organiseert ga je op verschillende creatieve manieren aan de slag met zowel je angst als je verlangen.

 

Na deze dag:

  1. Weet je meer over de kracht van verlangen.
  2. Durf je je angsten onder ogen te zien en er mee in gesprek te gaan.
  3. Heb je helder waar je naartoe wilt met je onderneming en wat je tegenhoudt om hier stappen in te zetten.
  4. Ga je naar huis met een aantal actiepunten waar je direct mee aan de slag kunt. 

 


Aanmelden voor deze dag kan hier:

Van Angst naar Verlangen

€ 119,80

Het platform PowerVrouwen organiseert een FUN Day met Marthe van der Linden en Lia van den Berg op zondag 26 maart 2023, thema van Angst naar Verlangen

Datum: Zondag 26 maart 2023

Tijd: 10.30 - 15.30 uur, deuren open vanaf 10.15 uur

Bijdrage: € 99,- excl. BTW*

Inclusief lunch en koffie/thee/water

Locatie: Kamerlingh Onnesweg 10, 2991 XL in Barendrecht

*Leden van PowerVrouwen mogen

hun eigen korting toepassen.

 

Lia van den Berg is psychosociaal therapeut en schrijver van het boek 'Een huis vol emoties'. In haar praktijk helpt ze mensen hun emoties onder ogen te zien en deze te gebruiken als wegwijzers naar een vervuld leven.

Lia schreef naar aanleiding van haar boek een 'huis vol emoties' een mooie blog. 

 

'In mijn boek Een huis vol emoties staat Timor, het konijntje, symbool voor de emotie angst. Het houdt hem gevangen in de badkamer, terwijl hij eigenlijk zo graag contact met andere dieren in het huis zou hebben. Gelukkig helpt Culpa, de mol, hem letterlijk over de drempel heen. Timor, het kleine witte konijntje, zit in de badkuip en is druk bezig zichzelf op te poetsen. Keer op keer steekt hij zijn voorpootje onder de druppende kraan en poetst of zijn leven ervan afhangt.'

Marthe van der Linden is o.a. oprichter van dit platform én natuurvoedingskok en ze bereidt voor deze dag een heerlijke vegetarische lunch waarvan je de recepten na afloop in je mailbox ontvangt. Met voedselallergieën en -intoleranties wordt uiteraard rekening gehouden. Deze kun je doorgeven bij aanmelding.