Update, 3 juni 2024


Welkom in Onze Moestuin ❤


Met ons abonnement ontvang je toegang tot de virtuele moestuin, boordevol tips en adviezen én met mogelijkheden voor een gezond appeltje voor de dorst voor later en tijdens ziekte!

In de Moestuin van PowerVrouwen, maak een virtuele wandeling door de Moestuin van PowerVrouwen met tips voor Business en Lifestyle voor vrouwelijke ondernemers

 

In de virtuele moestuin van PowerVrouwen groeit en bloeit het. Een team van PowerVrouwen zorgt er goed voor.

 

Elke week worden hier zaadjes geplant en deze worden

met veel plezier en liefde verzorgd. 

 

Wil jij de vruchten plukken in onze virtuele moestuin?

 

Het maandabonnement bedraagt € 30,- inclusief btw. 

Dit is maandelijks opzegbaar.

 

Combineer je het met een lidmaatschap van PowerVrouwen, dan ben je wat voordeliger uit! 

 

 


"De virtuele moestuin

 

Wat is dat nou weer, zul je denken?

Een moestuin, dat is leuk. Je denkt aan sappige rode tomaten, gigantische courgettes en komkommers of een joekel van een pompoen. Wat boontjes op een staak, zo'n prachtige groene krop sla of een biet uit de grond. Maar wat heeft dat te maken met ondernemer zijn?

 

Gezond ondernemerschap staat voorop

Zo denken wij erover. Ondernemen houd je het langst vol als je op een gezonde manier onderneemt. Gezond je tijd indelen, gezond eten en bewegen en financieel gezond bezig zijn.

 

Precies dat is waar we met elkaar aan werken en wat er in de moestuin voor jou klaarstaat: inspiratie om dat allemaal te kunnen doen. Gezond ondernemen op financieel, mentaal en fysiek gebied. Zodat je jouw dienst - die je met passie en plezier uitoefent - lang en goed kunt blijven doen. 

 

Heb je een vraag?

Je stelt hem in de virtuele moestuin en je antwoord zul je heel snel zien groeien. Met input van verschillende expertises groeit en bloeit de informatie zelfs op grote schaal. Zie jij de tomaten al groter worden? En zo groeit en bloeit er van alles op verschillende gebieden.

 

Met opzet noemen we dat groeien en bloeien, want de moestuin groeit en bloeit mede door jou. 

Ook jouw expertise en deskundigheid kun je hier zaaien en delen, zodat anderen daar de vruchten van plukken. Allemaal inspiratie voor gezond ondernemerschap. Voor al jouw input ontvang je royalty's en die zet je natuurlijk in voor jouw verdere groei en bloei. 

 

Dat klinkt te mooi om waar te zijn, vind je niet?

En toch is het waar. Die virtuele moestuin is er en de eerste zaadjes zijn al geplant. Rondlopen, plukken, zaaien en voeden in de moestuin doe je al voor 30 euro per maand. 

 

Eenmaal in de moestuin wil je misschien zelfs ook lid worden van PowerVrouwen uit wie dit moestuinconcept is ontstaan.

Voel je van harte welkom! 

Want samen groeien en bloeien we verder in onze verschillende ondernemingen. In de moestuin vind je op dit moment vooral nog informatie op boekhoudkundig en financieel vlak, maar we kunnen niet wachten om nog meer diversiteit aan groente en fruit op te nemen in de moestuin. Dus kom tevoorschijn en laat je zien.

 

Niet vergeten

Alles wat in de moestuin komt verzamelen we in een paar mooie potten; een pensioenpot en een ziektepot. Zodat terwijl je je laaft aan al dat fruit, de groente en de bloemen er ondertussen een mooie voedingsbodem ontstaat voor later. Voor als je wat extra gebruiken kunt als aanvulling op je pensioen. En hoe langer jij je laat voeden door de moestuin hoe groter je appeltje voor de dorst later wordt. 

 

En gaat het niet helemaal naar wens of krijg je te maken met onverwachte gebeurtenissen. Ook dan is er voeding en inspiratie voor jou in de moestuin. Zodat je gauw weer beter wordt en gezond weer verder kunt ondernemen. "

 

Kom jij ook de vruchten plukken in onze virtuele moestuin?

Met dank aan Petra Steffens die het concept van de moestuin zo goed in deze tekst wist te vatten


Kennis doorgeven én plukken 'In Onze Moestuin'

Whitepapers, webinars, doeinars, masterclasses, online cursussen, kortingsbonnen en cadeautjes

In Onze Moestuin is een initiatief van het platform PowerVrouwen voor bouw aan pensioen, vangnet bij ziekte en royalties
* Dit is een voorbeeldberekening bij dit aantal deelnemers met een proefabonnement

 

 

Royalties

Met een abonnement op 'In Onze Moestuin' kun je jouw kennis/expertise doorgeven en anderen inspireren. 

 

Voor jouw inbreng - 4 x per jaar - ontvang je royalties

 

Vangnet bij Ziekte en Aanvullende Pensioenvoorziening

En je bouwt automatisch mee aan een vangnet bij ziekte en een aanvullende vorm van pensioenvoorziening

Download
Whitepaper in de Moestuin 26 juli 2023,
Adobe Acrobat document 1.3 MB

Marthe van der Linden is Businessmentor voor startende en groeiende ondernemers, financieel planner, leefstijlconsulent en natuurvoedingskok

Marthe van der Linden

Marthe heeft meer dan 20 jaar in de Accountancy en Financiële wereld gewerkt. En de afgelopen 10 jaar runde zij haar eigen Boekhoud- en Advieskantoor

 

Door persoonlijke ontwikkeling, training en coaching ging zij meer haar hart volgen en sinds 2023 is zij werkzaam als financieel planner en businessmentor/zakelijk partner voor startende én groeiende ondernemers. Daarnaast is zij natuurvoedingskok, leefstijlconsulent en darmtherapeute in opleiding.

 

Haar missie is dat iedereen in ontspanning door het ondernemende leven gaat op financieel, mentaal, emotioneel en lichamelijk gebied. 

 

Zij deelt hier haar kennis en kunde op het gebied van:

  • administratie, boekhouding en belastingen
  • financiële planning 
  • businessstrategie
  • een gezonde en vitale leefstijl

Margot Rombout, Winstadviseur, portret PowerVrouwen

Margot Rombout

Het bedrijf van Margot heet Winstadviseur. En dat is ook precies wat zij is én wat zij doet!

 

Haar missie is 'Hou je financiën in balans terwijl je geniet van het leven'

 

Rombout Belastingadvies

In 2009 heeft Margot de opleiding Belastingconsulent afgerond en is zij gestart met haar eigen bedrijf Rombout Belastingadvies. Naast particulieren helpt zij ook ondernemers met hun administratie en belastingaangiften. 

 

Zij deelt hier haar kennis over winstadvisering, een gezonde mindset in het ondernemen, administratie, belastingaangiften, sparen, investeren en nog meer.

 


Esther Krook van Esther Goed Geregeld en Business Goed Geregeld, Big Five For Life Coach, Mentalcoach voor vrouwen

Esther Krook

Esther heeft haar eigen bedrijven Esther Goed Geregeld en Business Goed Geregeld en zij is de eerste Positieve (Business) Aanjager. 

 

Een Positieve Aanjager is iemand die je aanjaagt op de manier die bij jou past door het inzetten van positieve aanjagers. Dit zijn hulpmiddelen die triggeren om in actie te komen. Met als resultaat dat jij ook van hard werken met een D naar leven en werken met je hart gaat met een T. Anderen in hun kracht zetten en hun hart te gaan volgen is wat ik elke dag doe.

 

'Als gecertificeerd Big Five for Life coach zet ik onder andere de wereldwijd succesvolle methode Big Five for Life in en heb ik de licentie voor de Balans Kleurentest.

 

In 2023 heb ik de ACT opleiding gevolgd zodat ik ook kan coachen met ACT (Acceptance & Commitment therapy) om zo nog meer voor anderen te kunnen betekenen.'