Testimonials

Wil jij iemand verrassen met een mooie testimonial op onze website? Dat doen wij graag, want je helpt er immers een andere vrouwelijke ondernemer mee. En dat niet alleen, zoiets kan iemand ook een enorme boost geven. Een boost voor haar zelfvertrouwen én een boost voor haar bedrijf. En laat het daar nu net helemaal om draaien bij PowerVrouwen. Hoe mooi is dat!

 

Staat zij met haar portret op onze website, dan kunnen we de testimonial verbinden met haar eigen pagina. Wil je zelf graag lid worden of wil je haar het lidmaatschap cadeau geven? Je bent al betalend lid voor € 15,- per maand (2024). Daar zitten ook nog eens veel mooie extra's bij zoals:

 • een eigen unieke kortingscode voor de winkel en diverse activiteiten
 • een goodiebag 
 • het ontvangen van commissie
 • gratis mee doen met de maandelijkse online coffees, masterminds en doeinars
 • toegang tot de facebook community en whatsapp support groep
 • in aanmerking komen voor leningen voor verdere investering in persoonlijke ontwikkeling of bedrijf

Lia van den Berg, portret PowerVrouwen, psychosociaal therapeut in Dordrecht

Lia van den Berg

Testimonial voor Lia van den Berg

Psychosociaal therapeut in Dordrecht

Op 19 maart 2024 mocht ik een persoonlijke sessie ontvangen van Lia waarbij zij het 'incarnatiewiel' inzette om mijn unieke talenten en kwaliteiten te ontdekken en te ontwikkelen.

 

En wat was dit bijzonder

Bijzonder mooi én waardevol

 

De ontvangst was al heel warm en gedurende de sessie voelde ik dat alleen nog maar meer. Ik hou van dit soort spirituele rituelen. Ik ben zowel aards, nuchter en sta open om dit moois te ontvangen. Dat mijn hart zo open staat, heeft ook te maken met mediteren, wat ik sinds een aantal jaren beoefen.

 

De meditaties/visualisaties van Lia heb ik al eerder mogen ervaren, zowel online als live en ik vind deze heerlijk want er komt vrij snel een enorme rust over me heen én het besef en vertrouwen dat alles goed is, of goed komt. 

 

Na het kiezen van een eigen steentje beginnen we nu ook eerst met een meditatie en ik voel mijn lichaam en hoofd ontspannen. Hierna legt Lia wat uit over het incarnatiewiel en formuleren wij samen mijn vraag zó dat daaruit 'Mijn echte verlangen' in is opgenomen. Wat wil ik nu echt, waar verlang ik naar?

 

Met dit in gedachten gaat Lia draaien aan het incarnatiewiel en fascinerend en verwachtingsvol kijk ik op en af zowel naar het wiel als naar wat er met Lia gebeurt. 

 

Zes keer draait Lia aan het incarnatiewiel én zes keer komen er incarnaties of gedaantes naar boven die mijn kwaliteiten in beeld brengen. En steeds meer voel ik de bevestiging. Heb ik die nodig? Ja, zo nu en dan, hebben we die allemaal nodig. 

 

Lia brengt alles op een positieve manier en ik geloof dat de kracht van woorden een enorme impact op je kan hebben.

Deze middag doet me veel goed, met een grote én warme knuffel nemen we afscheid. En als ik naar mijn auto loop voel ik me verlicht én vol vertrouwen. In de autorit naar huis betrap ik mezelf erop dat ik met een grote glimlach achter het stuur zit. 

 

Mijn toekomst zie ik vol vertrouwen tegemoet. En Lia, je bent over een paar jaar van harte welkom in Frankrijk waar ik én mijn breedgeschouderde man;-) je met open armen én harten ontvangen.

 

Geschreven door Marthe van der Linden d.d. 20 maart 2024  Dorine Boudewijn, Meer dan stijl

Dorine Boudewijn

Testimonial voor Dorine Boudewijn

Meer dan stijl | Imago en life coaching

Tijdens de campagne 'You've got the power' werd ik genomineerd voor een powerboost en ik won😄

 

Na het invullen van een vragenlijst, plande ik samen met Dorine een gesprek in via skype. Ik was eigenlijk op dat moment best moe en had behoefte aan wat time-off maar het gesprek met Dorine deed me veel goed. Ik kreeg er daadwerkelijk een flinke powerboost van. Het bevestigde voor mij dat ik het juiste pad aan het bewandelen ben en het liet me ook inzien waar nog werk te verrichten is en wat mijn valkuilen zijn. Na terugkomst van mijn vakantie heb ik het waardevolle uitgebreide rapport, het powertype rapport, gelezen dat ik van haar heb ontvangen. Het is een blauwdruk voor succes en een waardevol leven en wat ben ik daar blij mee zeg. Het bevestigt veel van hoe ik nu in elkaar zit, boordevol tips hoe ik mijn valkuilen aan kan pakken en met allerlei kleurcombinaties waar ik mee ga experimenteren de komende tijd. Ik vond het een erg leuk en waardevol gesprek, het heeft me veel goed gedaan en ik ben erg blij met het rapport dat ik er zo nu en dan nog eens bij pak. Dankjewel Dorine, ik zal het zeker anderen aanraden❤👍 en voor wat mijzelf betreft het smaakt naar meer😉

 

Geschreven door Marthe van der Linden d.d. 3 februari 2021 

 Online ademsessies door Wies van Beek, ademcoach
Online training 'Op Adem komen' van 6 weken

Breathcompany

Testimonial voor Wies van Beek, ademcoach

Op LinkedIn zag ik een bijdrage van Wies voorbij gaan over iemand die zij had begeleid met een ademcirkel. De persoon in kwestie had net een dierbare verloren. Ik vond het heel bijzonder en ik werd benieuwd naar wat zo'n ademsessie dan precies doet voor je gezondheid. Ik maakte contact met Wies en we zouden elkaar gaan ontmoeten. Toen gingen we helaas in lockdown. Wies werd vindingrijk en ontwikkelde de mooie online training 'Op adem komen'. Deze training duurt 6 weken. Ik deed mee en ervaarde vrijwel direct wat een krachtige tool je eigen ademhaling kan zijn. 

 

Wies neemt je met heel veel passie mee tijdens een ademsessie. Op aanstekelijke wijze heeft zij mij geleerd anders om te gaan met mijn ademhaling. Ik ben me er veel meer bewust van geworden en ik hou tussen mijn werkzaamheden door regelmatig letterlijk een adempauze. Het zorgt voor rust, focus en is een instant anti stress middel. Het is iets waar ik me in de toekomst meer in wil verdiepen, omdat ik nu steeds beter ga begrijpen wat Wies bedoelde dat het life changing is geweest voor haar.

 

Geschreven door Marthe van der Linden d.d. 9 april 2021

 Ilona Noordam van Sensiz Massagepraktijk in Rotterdam

Sensiz

Testimonial voor Ilona Noordam van Sensiz

Op een dag deed ik mijn mail open en daar stond een verrassing in: namelijk een cadeau voor een massage naar wens bij Ilona.

 

Wat bijzonder, ik heb natuurlijk de gever hartelijk bedankt voor dit unieke cadeau en snel een datum geprikt bij Ilona van Sensiz.

 

Na de heerlijke massage van een uur, trakteer ik mezelf sinds die tijd elke maand op een massage. Heerlijk met deze massage heb ik een dagje me-time. En Ilona weet altijd precies die punten te vinden in mijn lichaam die net even wat extra aandacht nodig hebben. Ik zit veel achter de laptop voor mijn werkzaamheden en dan gaat het nogal eens vast zitten in nek en schouders. En bij drukke perioden weet Ilona de moeheid letterlijk uit mijn lijf te kneden.

 

Heerlijk, een echte aanrader!

 

Geschreven door Marthe van der Linden d.d. 5 mei 2022Yolanda Kuin, Ondernemerscoach en lid PowerVrouwen

Yolanda Kuin

Testimonial voor Yolanda Kuin, ondernemerscoach

Yolanda is ondernemerscoach voor vrouwelijke ondernemers.

 

Een aantal jaar geleden kwam ik een post tegen van Yolanda op LinkedIn.

 

Haar sprankelende hoofd met de open blik en lach vielen gelijk op.

 

En wat ze schreef sprak me aan want ik herkende er veel in.

 

Ik ging haar volgen op sociale media en legde contact met haar. 

 

Ik woonde een Online Masterclass bij over Power Your Business die meer inzicht gaf over hoe het bij mij anders kon.

 

Toen ik er zelf niet goed meer uit kwam hoe ik nu verder moest in het ondernemen, nam Yolanda de moeite én tijd een uur gratis te sparren met me.

 

Haar geduld en heldere taal maakte dat daarna heel doelgericht keuzes ben gaan maken.

 

Het gaf lucht, helderheid en rust!

 

Geschreven door Marthe van der Linden d.d. 26 juli 2022Brigitte van Uden, VA en team PowerVrouwen

Brigitte van Uden

Testimonial voor Brigitte van Uden,

VA en Teamlid PowerVrouwen

Brigitte leerde ik kennen ergens medio 2020 via LinkedIn. En vanaf augustus 2020 helpt zij als teamlid van PowerVrouwen mee achter de schermen en ze wordt ook steeds meer zichtbaar voor de schermen. 

 

En ze mag gezien worden want ze levert een waardevolle bijdrage aan dit platform. 

 

Dat begon in 2020 met een paar uurtjes per maand, maar omdat wij sindsdien gegroeid zijn, zijn het er inmiddels heel wat meer. 

 

Brigitte heeft anno nu zo haar eigen taken binnen het platform. Zoals:

 • content creëren voor sociale media posts
 • het inplannen en plaatsen van deze content
 • onderhouden van de website
 • het vlekkeloos laten verlopen van de maandelijkse online coffees via zoom
 • het tot in de puntjes verzorgen van live events zoals onze live dag

Brigitte is de planner van het team. Zij zorgt voor structuur en  communiceert respectvol met onze leden en geïnteresseerden. Daarnaast denkt zij mee, toont zij zelf initiatieven en is zij echt een sparringpartner.

 

Het geeft mij veel rust dat Brigitte zaken van mij over kan nemen, zodat alles rondom het platform gewoon doorloopt. 

 

Dankjewel Brigitte, PowerVrouw❤

 

Geschreven door Marthe van der Linden d.d. 7 oktober 2022

 Petra Steffens, Petra tekst en taal, lid van PowerVrouwen

Petra tekst & taal

Testimonial voor Petra Steffens

Petra is een ware kunstenares van woorden.

 

Zij heeft voor het Platform PowerVrouwen een mooie blog geschreven boordevol waardevolle lees- en schrijftips.

 

Daarbij heeft zij onlangs ook nog eens een gratis Eboekie ter beschikking gesteld voor een ieder die van schrijven houdt en daarmee aan de slag wil. Het leest prettig en het is overzichtelijk.  Petra geeft een hoop praktische tips die je zelf direct goed toe kunt passen. 

 

Voor een ander bedrijf van mij, Beste Vriendjes, schrijft zij elke maand een blog. Dat zijn net ware sprookjes. Leerzaam, inspirerend en vrolijk. Daarnaast zorgt ze voor mooie content en teksten voor sociale media en de website.

 

Petra luistert aandachtig naar je, stelt wat vragen en gaat dan voor je aan de slag.  Daarna vraagt ze ook altijd wat feedback, gaat ze zelf soms nog wat schaven, pas als beide partijen tevree zijn, gaan teksten live. Heel fijn zo, die samenwerking!

 

Geschreven door Marthe van der Linden d.d. 8 oktober 2022Monique Stein, VA en lid van PowerVrouwen

MZ Backoffice Support

Testimonial voor Monique Stein

Sinds maart 2022 verzorgt Monique de administratie bij PowerVrouwen.

 

Dat gaat prima en het is een fijne samenwerking.

 

Monique pikt het snel op en het is duidelijk dat ze graag wil helpen. Ze heeft plezier in haar werk en ontzorgt.

 

Een uitdaging gaat ze ook niet uit de weg. Sterker nog ze vindt het leuk dingen uit te zoeken voor je en op te lossen. 

 

En heeft ze vragen, dan verloopt de communicatie prima met korte lijntjes, ook zo van een afstand online. 

 

Geschreven door Marthe van der Linden d.d. 9 oktober 2022Paula van Diepen, Feng Shui Designer en lid van PowerVrouwen

Paula van Diepen

Testimonial voor Paula van Diepen

Paula heeft mijn externe kantoorplek -in een wat saai en doorsnee kantoorpand - omgetoverd tot een sfeervolle werkruimte en ontvangstruimte. Er hangt een fijne energie in beide ruimtes en het zijn inderdaad echte happy vibes op de werkvloer

 

Het is een heerlijke ruimte om in alle rust optimaal te kunnen werken met heldere focus. En de ontvangstruimte voor de klanten nodigt uit om daar goed te overleggen, te brainstormen en mooie workshops en trainingen te houden.

 

Paula heeft naar aanleiding van mijn antwoorden op haar vragenlijst een moodboard gemaakt. En dit gaf al een goed idee hoe het zou gaan worden. Ook gaf ze uitleg waarom bepaalde meubels en accessoires zo werden geplaatst. En na afronding ontving ik nog een uitgebreid feng shui rapport voor verdere verdieping en uitleg.

 

Ze heeft er veel aandacht, tijd en goede energie in gestopt en dat is te zien maar bovenal voelbaar.

 

Heerlijk, echt een aanrader die Happy Vibes van Paula op je werkvloer!

 

Geschreven door Marthe van der Linden d.d. 13 december 2022