Monique Stein

Het platform PowerVrouwen, portret van Monique Stein

Eigenaar van MZ Backoffice Support


Mijn naam is Monique Stein van MZ Backoffice Support. Ik woon in Volendam (geboren en getogen). Ik woon hier met mijn man Martin, zoon Francis, dochter Michelle en poes Noortje.

 

Ik ben een flexibele en betrouwbare professional. Ik weet wat er speelt en wat jouw knelpunten als ondernemer zijn. Ik ondersteun en adviseer ook als een sparringpartner. Ik vind gelijkwaardigheid een belangrijk onderdeel van een goede samenwerking.

 

Mijn missie is om ondernemers te ondersteunen met hun administratie, zodat zij meer tijd hebben voor datgene wat ze het liefste doen. Ze kunnen zich meer concentreren op hun bedrijf. Of meer tijd doorbrengen met hun gezin of hobby’s. Ik breng meer structuur en balans bij de drukke ondernemer op administratief vlak.

 

MZ Backoffice Support – De administratieve oplossing voor jouw bedrijf.

 

De meeste ondernemers beginnen hun bedrijf vanuit een passie waar ze hun werk van willen maken. Voor iedereen komt daar ook de nodige administratie bij kijken. Bij het groeien van je bedrijf wordt dit onderdeel ook steeds groter. En als je steeds zuchtend achter je computer gaat zitten om je administratie te doen, of deze taken steeds uitstelt, waardoor ze zicht opstapelen. Dan wordt het misschien tijd om dit uit te besteden. 

 

De werkzaamheden die ik voor je kan doen zijn o.a.:

• Facturering

• Inkoopfacturen/bonnetjes verwerken

• Bankmutaties

• Debiteurenbeheer

• Btw-aangiftes

• Orders/opdrachten invoeren

 

Wil je meer informatie over MZ Backoffice Support, neem dan een kijkje op mijn website:

www.mzbackofficesupport.nl

 

Of volg mij op Linkedin, Instagram en Facebook.