· 

Plan flow, organiseer Indianentijd

De baas over je eigen leven

Het boek Plan Flow, organiseer indianentijd van Iris Berger inspireert tot een werk- en leefstijl waarin jij bepaalt. Jij bent de baas over je eigen leven in werk en privé. Veel zelfstandig ondernemers vinden het lastig hun tijd zo efficiënt mogelijk te benutten. Ze ervaren een voortdurende onrust wat resulteert in stress en een ontevreden gevoel.

 

De ver- en afleidingen van sociale media

Hoe houd je jezelf overeind in een wereld waarin alles steeds sneller lijkt te gaan? Laat jij je ver- of afleiden door whatsapp, internet, de sociale media kanalen? Dan heb je hoogstwaarschijnlijk aan het eind van de dag de gedachte: "goh, ik ben druk geweest, maar wat heb ik nu uiteindelijk gedaan?" Druk bezig zijn, is niet hetzelfde als productief bezig zijn. Blijf je zo langere tijd bezig, dan gaat dit aan je knagen. 

 

Ontspanning en vrijheid

Dit kleine en prettig te lezen boek (ik las het in 1 dag uit) geeft duidelijke uitleg en stappen om je inspiratie te geven zodat je jouw meest belangrijke werk in diepe concentratie -in een flow- gaat doen. Kom even helemaal los van de klok en van internet en bepaal nu voor jezelf! Het geeft je rust voor lijf en geest, ontspanning, vrijheid én vooral meer tijd!

 

Organiseer Indianentijd

En hoe zit het precies met die indianentijd? Indianen staan dicht bij de natuur en hebben respect voor alles wat leeft. Vrouwen spelen ook een hele belangrijke rol in de Indianenmaatschappij. De juiste balans is voor de Indianen heel belangrijk, op elk gebied.Het diepe gevoel van verbondenheid met de natuur en het vertrouwen op hun intuïtie geeft een hele andere kijk op de wereld. We kunnen de mooiste levenslessen leren van hun manier van leven.