· 

Hoe gaat het nu echt met jou?

Geschreven door Marthe van der Linden

Lieve PowerVrouw, 

 

Hoe gaat het nu echt met jou? Red je het allemaal?

Het ondernemen kent net als het leven ups en downs. Besef echter goed dat je het niet allemaal alleen hoeft te doen. Vraag om hulp wanneer nodig want wij staan als mens én als ondernemer meer dan ooit voor uitdagende tijden.

 

Iedereen beleeft dit weer op zijn of haar manier. Ik probeer mij zelf te richten en te focussen op alle positieve dingen in het leven. En vooral dankbaar te zijn dat ik en de mensen om me heen in goede gezondheid zijn. 


Een goede gezondheid is niet altijd vanzelfsprekend, helemaal niet meer nu we in een tijdperk zijn beland waar we ons schijnbaar maar moeten neerleggen bij het leven met een virus en het einde hiervan niet in zicht lijkt te zijn.

Wist je dat ik mij de afgelopen jaren juist ben gaan richten op een goede gezondheid. Dit na een enorm stressvolle periode in mijn leven.

 

In het ondernemen kwam bij mij mijn grote passie voor voeding weer naar boven. Natuurlijke voeding, onbewerkt, puur en gezond voor lichaam én geest. 

20 jaar geleden volgde ik de opleiding tot natuurvoedingskok en -consulent. Het bleef al die jaren bij een grote hobby maar ik ben hier nu ook mijn business van aan het maken. Momenteel verdiep ik mij verder bij de Better Health Academy in wat voeding kan betekenen voor de gezondheid van het brein én voor het gezond houden van de darmen.

 

Daarnaast ben ik een samenwerking aangegaan met een team van mensen waarbij wij ons bezig houden met diverse gezondheidstrajecten.

Vitaliteit en financiële planning

De afgelopen jaren ben ik een combinatie gaan maken met mijn achtergrond van boekhouder/financieel manager en een gezonde leefstijl.

En ben ik mij verder gaan verdiepen in gezonde voeding, voedingssupplementen, financiële planning en diverse ontspanningstechnieken.

Zo zijn er trainingen ontstaan op het gebied van vitaliteit en financiële planning. 

Zelf heb ik ervaren dat alles samenhangt: mentale en fysieke problemen kunnen leiden tot financiële problemen. En vice versa. 

Mijn trainingen pakken precies al deze gebieden aan als één geheel. Te allen tijde zetten we JOU voorop en ga je goed voor jezelf zorgen. 

We besteden hierbij o.a. aandacht aan jouw voedingspatroon, aan jouw dagindeling, aan jouw focus, aan jouw zicht op en inzicht in jouw financiële stromen. Door middel van een aantal eenvoudige testen kunnen we kijken hoe het met jouw fysieke balans is én hoe het met jouw financiële balans is. 

 

Health Check

Je kunt bij mij vanaf januari 2022 een gezondheidsdag/health check inplannen. Vanaf ongeveer half 11 tot ongeveer half 4 gaan wij samen rondom de tafel zitten. Dit doen we in Barendrecht in mijn gezellige, hele laagdrempelige ontvangstruimte inclusief een gezonde lunch, snacks en drinken. We gaan samen jouw leefwijze, jouw voedingspatroon én jouw financiële stromen in kaart brengen. Binnen 14 dagen ontvang je van mij een lifestyle en finance programma. Je gaat hiermee aan de slag en we houden zeker 4 maanden lang consequent contact om het verloop hiervan goed te kunnen volgen.  

 

Ben je uit balans of ben je benieuwd hoe het is gesteld met jouw fysieke en financiële balans? Maak dan een afspraak met mij voor een gratis intakegesprek van ongeveer een uur. Dat kan online of persoonlijk bij mij op kantoor in Barendrecht.

Marthe van der Linden, trainer Vitaliteit en Financiële Planning

Reactie schrijven

Commentaren: 0